Laat anderen je vertellen wat ze van ons vinden.


Dagelijks bezoeken duizenden mensen onze websites en hebben wij honderden contacten. Op deze pagina kun je lezen hoe zij contact met onze consulenten hebben ervaren.
Gewoon leuk om te lezen, of helpt het jou net even over die drempel heen.
Onderstaande ervaringen kunnen je helpen met het kiezen van de juiste consulent voor jou.

img
266
Bekend Medium Maan
Verteld altijd de waarheid ook als het minder leuk is om te horen. Een topper!

img
208
Medium Sanneke
Lieve Sanneke,
Ik raad iedereen jou aan. Je bent super eerlijk en aardig,dankjewel en bel je heel snel weer! Je voelt voor mij als een vriendin die ik al jaren ken !

Fadia

Fadia

img
268
Medium Donna
Ik heb gisteren avond Donna gesproken, en ze verdiend meer dan 5 ??????????. Je hebt me duidelijke inzichten gegeven. Zou een enorme verlies zijn als mastermedium zal verlaten. Ga je snel weer contacteren.
Groet N.

N.

img
195
Medium Massimo
IK en mn kinderen zijn je dankbaar Massimo, dankzij jou sessies is mn Man teruggekomen en echte huis vader en echtgenoot geworden. Ik weet niet hoe je het gedaan hebt maar we zijn weer Een groot familie. Dank zij jou. Ik ben je dankbaar Massimo.

Sarah

img
101
Noreen
In een woord TOPPER! Paar keer gebeld en gechat. Alles tot nu toe uitgekomen blijft bij haar woord + ze is erg vlot. Niet alleen om de dingen die worden voorspeld maar geeft me meteen een positief gevoel op energielevel. Blijf deze vrouw bewonderen en een echte aanrader, om heel eerlijk te zijn beste van deze site.

Dikke kus en knuffel Saf

Saf

img
268
Medium Donna
Donna is iemand waar je een leuk gesprek mee kan hebben en inzichten krijgt als je er even tegenaan loopt. Wat ben je een mooi en puur mens. Je kan alles bespreken, zonder dat je een vooroordeel krijgt. Je hebt me geholpen en voldoende inzicht gegeven. BESTE MEDIUM!!!!!!!!!!!! Ik bel je gauw weer Donna.

Anoniem

img
137
Internationaal bekend medium Natali
It was a very nice talk with you Natali. I will definetely let you know if the predictions comes true.

Rafael

img
150
Medium Manuela
Veel angst gehad tot nu toe. al 5 jaar niet uit mijn comfortzone kunnen komen. Jij hebt mij weer op de juiste pad geholpen en kan op je bouwen.
geen twijfel mogelijk je bent de beste hier.

Roel

img
231
Medium Paragnost Gerard

Lieve Gerard,

Wat ben je GOED zeg !!! Je weet precies wat er speelt en wat nog gaat gebeuren. Je leeft mee met mij gevoelens die ik heb op het situatie. Je geeft zonder twijfel voorspellingen.Dankjewel voor je steun en luister oor.er hoeft geen reclames te maken voor jou want je bent altijd bezet op het lijn door je goede voorspellingen en goede medium die je bent .we blijven in contact.

Liefs M

Maria

img
209
TopMedium Tim
Beste Tim, zoals beloofd hierbij een eerlijke, en een tevreden klant die een beoordeling over je kwijt wilt!

Ik wil mee beginnen met de hartelijke groet, en je duidelijke en eerlijke interesse in mij. Je staat open voor vragen, voor religies en voor bepaalde angsten om erover te praten. Eerlijk is eerlijk, na gesprekken met jou te hebben gevoerd, krijg ik al en ook altijd rustgevoel, en dat zorgt ervoor om jou telkens weer te spreken. Ik weet dat het geld, tijd en energie kost, maar dat ben je waard, en ik wil dat ook iedereen dat weet!

Na de rituelen die we op een eerlijke en professionele manier hebben uitgevoerd, zijn de gevoelens weer teruggekeerd bij mij, maar ook bij mijn partner. We hebben weer zoals een gezond en gelukkige mens gesprekken. De duistere tussenweg is door jou Gidsen weggehaald, waar ik ook echt dankbaar ben. Ik ben zelfs gelovig, maar door zulke rituelen die jij uitvoert, ga ik ook nog eens geloven in U.
Wat een magnifieke mens ben je!

We hebben echt veel gelachen, maar ook heb ik zelf gehuild. De emoties kwamen los, en dat heeft ervoor gezorgd dat mijn angsten zijn ontnomen door jou. De gesprekken waren intens, open, integer en persoonlijk. Zo heb ik nog nooit mijzelf uitgesproken naar een ander... nu alleen bij jou!

Ik hoop dat u ook gezond mag blijven en lang mag blijven als een ervaren Medium. Ik zal dan altijd contact met u nemen, wanneer en wat ik ook heb... zal aan U denken,

Ik wens je ook heel veel succes in je carrière als Medium..helderziende, heldervoelende mens....mensenmens... bedankt Tim.

Vriendelijke groeten en knuffels,
Mevr. Laureijssen

Laureijssen

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Gerda weer een review van mij..
om te zeggen dat jou tijd en datum zo goed kloppen.. je hebt alweer gelijk! Ik heb na 4 jaar weer contact met mijn oude liefde wat ik eerst niet kon geloven dat je het voorspelde.. al jou voorspellingen komen keer op keer uit op dezelfde tijd die je aangeeft

Kishh

img
266
Bekend Medium Maan
MAAN ik heb je van de week gesproken en wat ben jij goed zeg je zag alles duidelijk , ook over de afspraakje met .... die inderdaad vertraagd was maar wel is doorgegaan. Alles klopte wat jij in de kaarten zag en voelde. Je bent een topper bedankt voor alles zodra ik weer iets wil weten bel ik jou zeker terug!

Leen

img
166
Dounya
Beste Dounya,
Ik wil jou laten weten dat jouw voorspellingen zijn uitgekomen. Precies zoals jij dat had voorspeld. Ik bel jou gauw weer xx.

L.

img
237
Paragnost Hendrik
Wauw... echt fantastisch. Deze avond voor het eerst met Hendrik gebeld. Aangenaam persoon om mee te praten ; beschreef de persoon en situatie perfect ; wist te beschrijven waar ik door ben moeten gaan.
Nu hopen dat de toekomst er zo mooi uit ziet zoals hij beschrijft.
Echt een topper !

E.

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Maas, in onzekere tijden heb je me altijd moed en energie gegeven door onze gesprekken! Je bent grondig en blijft warm en de verbinding zoeken in het gesprek, ookal gaat het over hetzelfde probleem! Dank hiervoor. En afgelopen week is een deel van mijn wens in vervulling gegaan conform jouw voorspelling! Een nieuwe baan mogelijk en hopelijk daarna ook nog een oplossing voor het andere probleem. Wordt vervolgd de “boemeltrein”..

Sures

img
142
Melani
Hallo Melani,
Met Reshma, Hoe gaat het, Ik zou je Vandaag Bellen op 1 September om 11.00 uur ochtend, maar jammer ik kon je niet bereiken, Jammer dat deze lijn van jullie Master medium zo duur is, dat ik je niet kan bellen meer, misschien later als deze website van jullie ooit goedkoper zal worden dan ga ik je zeker blijven bellen als vaste klant, ik wilt jou vaste klant blijven zijn, Jammer dat de Medium somme provider geblokkeerd heeft gedaan Dat jou vaste klanten jou niet meer kunnen bellen, heel jammer vindt ik het, je deed je werk zo goed met vertrouwen en was zo leuk band samen met je vaste klanten, maar ik zal jou blijven proberen jou te bellen, want nu als ik jou belt ging het niet, lijkt alsof de Master Medium ook nu deze provider geblokkeerd heeft gedaan dat ik jou niet kon bellen, wel heel jammer, ik mis jou heel erg veel als goeie vertrouwde persoon we spraken zo leuk gezellig door de telefoon en ook door jou krachtige Energie maakte mij zo positief en gelukkig, jammer dat deze sites Master Medium nu nog meer lijnen geblokkeerd heeft gedaan, hopen als ze ooit goed kan doen zonder misbruik te maken van deze site, ik vindt het ook heel jammer dat we elkaar niet kunnen bellen of chatten ik zal je veel missen hoor Melani, vooral jou alle vaste klanten die bij jou helemaal gewend geweest waren, die zullen jou ook missen, hopen als de Master medium mijn verhaal goed leest waardoor ze de lijnen van provider goed kunnen kuren en verbeteren dat al jou vaste klanten jou kunnen bellen, Melani met groot verzoek, blijft mij helpen in gedachten dat alles positief kan blijven ook mijn ware die u heelgoed weet naar mijn wensen hopen dat we elkaar kunnen bellen als de website verbetering wordt gedaan, Melani dit is mijn verhaal die ik met je deelt hopen als alle mensen mijn verhaal leest, hoe Melani zijn werk goed doet, alleen jammer dat de Master Medium site zo raar is dat ze steeds van alles loopt te blokkeren wel jammer ! Fijne Dag Melani Groetjes van Reshma .

Reshma ???

img
194
Lisalonn
Lisalonn,
Als eerst mijn oprechte dank voor al je steun en luisterende oor! Moeilijke tijden heb ik gehad maar met jou steun en healing heb ik me weer weten te hervatten DANKJEWEL! Je bent eerlijk en zegt niet alleen wat ik wil horen maar wat mij wel kan helpen (in het begin had ik daar wel stiekem moeite mee :))) Maar echt dankjewel meid! ik zal je blijven bellen al is het maar voor een gezellige gesprek.

Anoniem

img
209
TopMedium Tim
Tim is een heel lief en goed medium. Deze heer heeft een heel zacht en warm karakter en weet je tijdens een gesprek gelijk op je gemak te stellen. Daarnaast is hij heel zuiver en krijgt hij veel door. Zeer de moeite waard dus om eens te bellen!

Cleopatra

img
211
Top Medium Denise
Hoi Denise,
Ik wil je laten weten dat ik ontzettend blij met je ben. Je bent niet alleen als raadsvrouw maar ook als mens goud
waard.
Je bent supergoed in je intuitie. Je bent eerlijk en je bent goed in je readings. Je bent meer dan een raadsvrouw. Ik spreek en luister graag naar je. Je doet het met je hart en ziel. Denise je mag bescheiden zijn maar jou gave is echt en puur. Lieve groet, Emily

Emily

img
135
Safoera
Ik wil je alleen zeggen ik ben een vaste klant van je. En je bent echt mijn wonder engel en dat meen ik. Jij bent een persoon, die altijd tijd maakt of het nou voor een kort of lang is. Je voorspelling komen iedere keer. Jij bent en blijft het beste voor mij.
Vlinder

Vlinder

img
208
Medium Sanneke
Lieve Sanneke
Bedankt voor jouw advies en tips ,en ook deze keer is alles uit gekomen.
Je vriendelijke stem geeft mij heel veel positieve energie en rust .
Nogmaals bedankt Bora

Bora

img
126
Sita
in een woord ONGELOOFLIJK... !!!
na jou ritueel is alles zo verbeterd, alle rechtzaken zijn gecanceld, we hoeven niets meer onnodig te betalen aan advocaten firma's bedrijven etc. door jou ritueel voel ik me zo vrij als een vogeltje en ja er zijn nieuwe klanten binnen gekomen binnen 1 week had het echt nooit verwacht dat het zo snel zou gebeuren Sita is the best op de lijn. houd je niet onnodig aan het lijntje aan de wacht zoals de meeste doen. puur eerlijk oprecht en zuiver. zal altijd een healing en het ritueel enkel en alleen bij jou laten doen dankje meid. x Jane

gabriel

img
209
TopMedium Tim
HOI TIM. TIJD DIE IK DOORGEBRACHT HEB MET U DE AFGELOPEN 7 WEKEN HEEFT MIJ ERNA RUST EN HOOP GEGEVEN IPV DOOD ONGELUKKIG ZIJN, CHIPS ETEN EN ALLEEN MAAR ZITTEN EN STAREN NAAR IETS WAT ONBELANGRIJK IS. JOU LUISTEREND OOR IS MIJN DANK. LIEFS X

XANDRA HUUL

img
263
Medium Perra
Hi, ik heb 3 dagen geleden een gesprek gehad met perra.
Zonder geboorte datums en namen te vragen begon ze al meteen de reading.
Sommige dingen klopte ergens maar niet helemaal.
Perra vertelde mij als ik een maand geen contact zou opnemen met mijn partner zou hij ook geen contact met mij opnemen!!
Het kwam er dus eingelijk opneer dat ik de relatie in stand hield en hij eingelijk van mij profiteerde! Ik was dus helemaal in shock.
Dus kort daarna verbrak het gesprek en had eingelijk geen zin om meer terug te bellen heb ik dus ook niet gedaan.
Maar ik nam haar advies aan en zocht dus geen contact meer met hem.
Vanaf maandag.
Nouw vanaf maandag tot nu perra heeft hij elke dag contact met mij opgenomen.
En we hebben hele fijne gesprekken gehad.
En het 1 en ander uitgesprokken. Misschien was het juist de bedoeling maar hoe dan ook het heeft gewerkt

img
135
Safoera
Safoera, thanks for everything that you said to me. Thank for being the one person that understood me. And god bless you my child for Your help. You helpt me in my darkness moments. God bless you my child. Thanks for helping my family en me. Love Ya

Ya

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
Molly jij bent zo speciaal
Het was de moeite waard om tijd uit te geven maar alles is goed gekomen zoals beloofd ik ben je zo dankbaar
Je voelde alles meteen al zo goed aan
hartelijk dank voor dit
Liefs, Tira

Tira

img
209
TopMedium Tim
Jij bent een persoon waar ik mijn ei kwijt kan en waarin jij mij rust kan bieden, zoals ik al eerder via de telefoon zei, ben en zal ik je altijd dankbaar zijn. Met jou samen mijn zwarte magie verwijderen was heel goed. dankjewel lieve tim!

Sibel

img
209
TopMedium Tim
Hoi tim.
Angstaanvallen zijn echt bijna over. Onlangs loop ik ook bij de psycholoog. Die helpt me ook. Zelfs hij zei, van vorig jaar tot nu heb je echt meters gemaakt in je leven. Bedankt Tim. Ik ben echt jou dankbaar. Groetjes,
Benjamin

Benjamin

img
135
Safoera
Dame wat heb ik een fijn gesprek gehad met je. Hoe jij mij inzichten heb gegeven om de realiteit onder ogen te zien bijzonder. Het was echt de moeite waard om na zolang wachten jouw eindelijk gesproken te hebben. Sinds ik je gesproken heb voel ik mij beter. Alles voelt goed, en heb je advies opgevolgd en het helpt. Bedankt dame

Elisa

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Beste mensen. Medium Tira van box 191 heb ik gebeld gehad en geloof mij zij kan personen en situaties omschrijven zoals ze zijn. Ben een beetje in shock ervan dat ze zo juist zat met de tijdstip wanneer er dingen gebeurt zijn. Ze houdt je ook niet aan het lijntje. Zeer correcte medium.

Ana

img
209
TopMedium Tim
ALS ER IEMAND IS DIE POSITIEVE ENERGIE KAN GEVEN EN NEGATIVITEIT KAN VERWIJDEREN, DAN IS HET TIM WEL. HIJ HEEFT MIJ GEHOLPEN EN ECHTWAAR IK BEN EEN HERBOREN MENS. IK BEN DEZE WEBSITE DANKBAAR DAT IK ZO EEN MENS HEB LEREN KENNEN ALS JOU. BEDANKT LIEVERD. ECHT BEDANKT EN DAT KABOUTERS EN MOLLEN DIE AANWEZIG WAREN..... DIE HEB IK WEGGEGOTEN VIA MIJN TOILET. AL HET NEGATIEVE MAG KAPOTVALLEN! DANK DANK DANKJEWELLLLLLL!!!!!
PAULA

PAULA

img
137
Internationaal bekend medium Natali
Zij is kundig, professioneel, evenwichtig en rustig! Prachtig om met haar een gelijkgestemde te mogen praten. Al haar voorspellingen komen uit! U bent een bron van rust! Dank u wel, liefs,

Fabienne

img
209
TopMedium Tim
Tim je bent een kanjer van een mens ik wil je bedanken dat je mij helpt je hebt mij je vertrouwen gegeven met je gave bedankt dat je zo vriendelijk bent en een goed hart hebt ik heb geen second aan je getwijfeld en ik hoop dat je zo verder blijf verder doen want mijn dochter en mijn kleikinderen zijn zeer belangrijk in mijn leven en ik weet dat ze snel terug bij mij zal komen 3 jaar had ik verdriet en pijn gehad en wist ik niet wat ik moest doen om haar terug te krijgen en met jou hulp heb ik weer moed en een doel in mijn leven nogmaals bedankt en als ik weer hulp nodig heb dan zal jij de eerste zijn waar ik zal naar bellen groetjes en veel geluk en succes

anoniem

img
141
Geboren TopMedium Louisa
Dag Louisa, wou je via deze weg ook nog bedanken voor je steun door mijn proces. Je voorspellingen waren zeer gedetailleerd, na mate de tijd verstreek is iedere voorspelling uitgekomen. Ik ben eindelijk weer vrij van een zwaar gevoel dankzij jou ook zeker de kracht terug gevonden in mezelf. Nu nog de kers op de taart afwachten smacht enorm dat je laatste voorspelling ook nog uitkomt. Twijfel er zeker niet naar soms ongeduldig maar dit vredig gevoel nu is ook onbetaalbaar. RUST in mijn ziel en in mijn hoofd is zalig en karma doet zijn werk. Al wenste ik in begin van het proces een ander einde naar samen zijn ben ik nu meer dan tevreden met de uitkomst en bevestigd dit ieder woord van jou. Enorm bedankt je bent een geweldige Medium en meer dan dat een top mens een ware engel op aarde. Heel veel liefs Natasja

Natasja

img
203
Moza Healer Kaartlegster
WAT EEN MEDIUM ! HAAR GESPREKKEN ZIJN ZO FIJN EN POZITIEF! EN VOORSPELLINGEN ZIJN HEEL SNEL UITGEKOMEN.
DANKJEWEL MOZA ! IK BEN ZO BLIJ DAT IK JE GEKEND HEB. JE BLIJFT MIJN FAVORIET

anoniem

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Bel Maas, hij heeft een zeer krachtige energie en alles komt goed, Een professional echt klasse.
Dankjewel voor de Positive Vibes.
Xxx Francis

Francis

img
209
TopMedium Tim
Begin sowiezo over jou aanpak van negatieve energie/zwarte magie. Je bent altijd jezelf gebleven en je hebt ons(man en mij) goed geholpen van onze boze familie uit Spanje. Ik ga je over 1 maand weer bellen en hopelijk blijft alles zo stabiel. Gracias.

Mvr dingemans

img
172
Floor
Floor is nuchter en heeft me in een hele korte tijd voorzien van de juiste adviezen en me geleerd hoe ik eea kan toepassen in de dagelijkse praktijk. Ze heeft me aan het werk gezet en de vruchten begin ik daarvan te plukken.
Ik wist even niet meer hoe te handelen en mijn eigen energie weer te laten stromen en daar kracht uit te halen. Het is frappant hoe snel dit proces is ingezet. Heb echt jaren lopen klungelen en me verdrietig en doodop gevoeld. Ik merk aan alles dat er een einde aan dat tijdperk komt en ik weer kracht begin te voelen voor de toekomst. Een mooie en fijne toekomst. Buiten dit alles is Floor intelligent en absoluut niet zweverig eerder concreet.

Buurse

img
195
Medium Massimo
Onlang heb ik Massimo gesproken ik vroeg hem over de liefde. Hij zei letterlijk dit, '' je gaat een man tegekomen, die 1 kind heeft en die ongeveer een uur bij jou vandaan woont'' Dag erna ga ik opstap wat kom ik op het einde van de avond tegen een zeer leuke man, ik vroeg waar woon je? Nou idd een uur bij mij vandaan, ik vroeg heb je kinderen ja zegt ie 1 kind. Of het nou pure toeval is of dat Massimo het echt zo heeft gezien. Ik was totaal van de kaart. Super goed dank je wel nu hopen dat de rest uit komt en dat hij dus echt een match is, ik houd je op de hoogte.

xx

img
231
Medium Paragnost Gerard
Gerard doet het niet zo als alle andere mediums, ik voel mij eigen weer helemaal goed en je hebt ervoor gezorgd dat het is goed is gekomen tussen mij en mijn liefde wat echt ongelofelijk was!!! Dit is zo apart Je bent heel duidelijk en legt alles zo goed uit
Ik voelde mezelf ineens beter toen je al bezig was met mij ik wil jou heel erg bedanken en raad het aan iedereen aan.
Bel je snel groetjes Dustin

Dustin

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
Sinds dit jaar (2020) heb ik meerdere keren met Molly gesproken. Zij is iemand die ik volledig vertrouw en ze weet altijd precies hoe de vork in de steel zit. Ze heeft altijd gelijk gehad. Als ik ergens bang voor ben, bel ik Molly en dan voel ik me meteen een stuk minder angstig. Molly weet niet alleen antwoorden op mijn vragen, ze kan me de situatie ook vanuit een ander, positiever perspectief laten zien. Dus ik heb dan niet alleen een antwoord op mijn vraag, maar ook een hele nieuwe kijk op mijn leven.

Ellen

img
208
Medium Sanneke
Heel erg bedankt voor je duidelijke Reading, alles is uitgekomen ! Ontzettend bedankt ??

Mila

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
Molly je bent een topper, Alles maar dan ook alles is uitgekomen en iedere keer dat ik je heb gesproken vind ik een stukje rust terug bij mij zelf. Heb al veel mediums gesproken maar Molly heeft het tot nu toe als enige allemaal goed
Ik ben jou dankbaar

A.t

img
209
TopMedium Tim
Of het nou crypto is of een echtscheiding, jij bent een topgozer die alles ineen x inleest en de juiste healings doet. Integer en secuur. Hier houd ik van. Bel je gegarandeerd weer vriend! Bedankt! Aju de groete, Floris-Jan

FlorisJan

img
266
Bekend Medium Maan
Lieve Maan,
Bedankt voor al je consulten en gesprekken die je met mij tot op heden hebt gevoerd. Bij jou voel ik mij erg thuis en begrepen voor een open gesprek. Je bent altijd heel respectvol, begripvol en brengt veel rust in mij. Ik voel mij altijd op mij gemak tijdens het gesprek met jou en krijg altijd een warme gevoel van vertrouwen. Dankjewel voor duidelijke en oprechte adviezen die je mij altijd probeert te geven. Waardeer enorm wat je tot nu toe voor mij hebt betekent! Liefst. S.M.

S.M.

img
208
Medium Sanneke
U bent een mooi , lief mens! Ik heb ontzettend veel aan u woorden gehad.

Mohamed

img
211
Top Medium Denise
BOXNUMMER 211 DENISE
Voor de mensen die jou talenten nog niet kennen zou ik zeggen….. zit je met een vraag of een dilemma???
Sta je voor een keuze??? Schroom niet en bel naar boxnummer 211 DENISE.
Denise is een nuchtere vrouw, rationeel ingesteld, maar kan ook erg meelevend zijn. Ze heeft de juiste krachten en gidsen.
Wat ik ontzettend van haar waardeer is dat ze er nooit omheen draait. Haar kaarten en krachten vertellen hoe het op dat moment is. Denise ik ben en zal je altijd dankbaar blijven
-xxx- Julia

Julia

img
182
Medium Linda
Heel fijne persoon om mee te praten!! Ze is rustig en duidelijk in wat ze zegt en deelt. Maakt het simpel en helder. Informatie klopt en stelt heel erg gerust! Dank je wel Linda voor je zuiverheid en je hulp.
Je geeft zeker een ruimte van vertrouwen en veiligheid. Liefs, R

R

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Super goede medium,

Wil je een oprechter Reading of een healing dan zit je bij Gerda op de juiste adres. Ze heeft geen blad voor haar mond en is eerlijk. Ze helpt me altijd en ze zegt dingen wat je niet wilt horen. Iedere keer heeft ze het goed en geeft me goede raad. Gerda je bent een topper tot snel. X Will

Will

img
135
Safoera
Ik was je vaste klante alleen laatste tijd doe je echt nie meer je best en merk ik dat je gewoon aan het typen ben, je verzint gewoon dingen jammer maar mij ben je kwijt

-

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Lieve Gerda ( box 109), is een topper! Zij is altijd vriendelijk, humoristisch. Haar voorspellingen zijn altijd correct en accuraat.,resonerend.Zij is heel erg to the point, en eerlijk. Zij is de moeite waard om te bellen, vandaar 5 welverdiende sterren..
Bel je snel weer.X Lies

Lisa

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Tira,

Vol bewondering naar deze vrouw schrijf ik mijn review. Ik hoefde niet veel te vertellen en ze wist alles. Gisteravond een mooi consult gehad en hierdoor eindelijk weer eens goed geslapen. Tira, je bent de beste! Xx S

S

img
266
Bekend Medium Maan
Ik raad Maan aan iedereen aan. ze weet dingen te vertellen die niemand kan weten. Het is heel fijn om met deze mevrouw in gesprek te gaan. Het is een hele lieve mevrouw. Ook wat zo goed aan haar is, is het feit dat ze altijd hele zuivere antwoorden kan geven. Wat ik ook fijn vind is dat Maan je meeneemt in de reading. Je wordt betrokken indien er een kaart moet worden gelegd. Zeker een aanrader!!! <3

B

img
126
Sita
Wat een top paragnost en prachtig persoon. Ik bel al jaren naar sita. Kort en krachtig, niet iemand die je lang laat wachten. Ze is zuiver en eerlijk in wat ze zegt en doorkrijgt en het klopt elke keer weer. Haar adviezen zijn goud voor mij. Ze heeft mij door zoveel moeilijke momenten heen kunnen navigeren met haar heldere berichten en brengt mij elke keer terug naar mezelf en in m’n kracht, waardoor uitdagingen echt oplossen. Ze zegt het gewoon zoals het is, daar heb je het meest aan. Dank je wel Sita, ik waardeer je enorm ?? Ik raad haar zeker aan iedereen aan!

R

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Er is een reden waarom ik Tira al meerdere keren heb gebeld. Haar readingen resoneren niet normaal goed. Ik zie soms meteen al resultaat, bizar hoe het zo snel en zo goed werkt. Zit je met een probleem en denk je dat niemand je kan helpen? Dat wat zij voor mij heeft betekend, gun ik iedereen ten harte. Bel dan gewoon Tira! Ze heeft overigens wel aangegeven dat ze van 16 december 2021 (komende donderdag) tot en met 19 december 2021 afwezig zal zijn. Het is daarom aan te raden om of hiervoor of hierna haar proberen te bereiken. Tira, enige wat ik kan doen is bidden voor je (iets wat ik normaal niet eens deed haha), maar voor jou bid ik met alle liefde. Ik ben je zo ongelofelijk dankbaar. Tot snel weer!

Anoniem

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Veel mediums gesproken maar jij steekt er boven uit. Wat jij kan op afstand verbaasd me .Bel je snel terug. Liefs Sammie

Sammie

img
209
TopMedium Tim
Lieve Tim,
Alvorens ik ga vertellen wat u bij mij heeft gedaan en wat er allemaal is veranderd, wil ik u vanuit mijn hart bedanken.
Mijn twijfels waren er altijd en het leven opzich was moeilijk geworden. Hoe dan ook, telkens u wijsheid met u hand op uw profielfoto sprak me aan. Zonder twijfel heb ik met u gechat, snel gaf u aan dat bellen qua frequentie hoger lag. Zo gezegd, zo gedaan, ik u gebeld.
Gebeld maar geen seconde heb ik spijt, tot vandaag. Want alles wat u heeft gedaan, van het verwijderen van mijn ex, exschoonmoeder tot aan het gif die mij volgde, ik ben verlost! En dit is te danken aan u! Soms wel 8 uur achterelkaar gebeld, maar wel met de juiste eindresultaat. Bedankt!
Alles maar dan ook alles is u van harte gegund. U zuiverheid en u licht heeft mij rust gegeven en hopelijk ga ik snel de ware vinden die u aan mij heeft aangegeven(een bekende persoon vanuit mijn aura). Bedankt voor je sessies en je healings. Ik blijf u volgen en blijf u promoten. Vanuit Nederland, maar ook mijn buitenlandse vrienden ga ik u kennis laten maken. Dankjwel Tim. Xxx Malwina Djepenisko

Malwina Djepenisko

img
209
TopMedium Tim
Hoi lieve Tim,
Hierbij beloofd mijn oprechte, gemeende review richting jou en je Gidsen.
De reading die jij gegeven hebt klopte precies. Ik stond daar versteld van en telkens als wat wilde vertellen, zei jij: niks zeggen, laat mij zelf even invoelen en inkijken. Ik persoonlijk hoefde jou niks te vertellen, jij wist dit secuur te vertellen. Erna hadden we een zogenoemde healingproces wat best lang duurde. Maar nogmaals, elke cent en elke zweetdruppel is jou enegetische energie waard. Jij bent een volmaakte medium met welvaartskrachten. Bedankt echt waar vanuit mijn ziel voor al je mooie woorden, krachten en processen die je uitgevoerd hebt. Zoals ik ook al had gezegt, vele zeiden vb zoveel*uur is te veel met healingsproces. Maar heb hiervoor echt zoveel gebeld naar andere consulenten van u, maar niks waargenomen...jammer genoeg. Ook via andere websites...maar die zeggen me niks meer. Jullie mediumswebsite is goed, maar jij bent er maar 1.
Met hele vriendelijke groeten en graag tot ziens Tim. MAYA

Maya

img
172
Floor
Iemand een suggestie geven om therapie te nemen. Is niet negatief we hebben dat allemaal nodig. Zij gaf mij dat advies ook. Bij mij kwam het over dat ze het goed bedoeld.
Ik zat ook met trauma's. En geloof mij dat is de laatste wat je wilt horen. Je belt een medium en je verwacht dat ze je alles zeggen wat je wilt.

Mega

img
101
Noreen
Zeker de moeite waard om haar te bellen. Ze kan heel goed aanvoelen. Een topper!!!

Anoniem

img
209
TopMedium Tim
Tim,
Je bent een kanjer. Ik heb nu ruim een jaar met je regelmatig contact. Ik ben zeer blij met je hulp en je sessies. We zijn er nog niet, maar ik heb het volste vertrouwen erin dat het helemaal goed komt. vijf sterren is eigenlijk te weinig. We boeken vooruitgang en soms is er even weer een achteruitgang, maar dan weet jij het weer helemaal op het goede pad te zetten. Ik ben je zeer dankbaar. Je bent een schat. Ik weet zeker dat het goed gaat komen. Dank je wel en tot binnenkort weer. Ik hou je ook op de hoogte.

img
135
Safoera
Lieve dame van mij, wat mis ik je. Krijg je niet te pakken dame…..ik ben echt helemaal happy met je. Wat een ongelooflijke dame ben je zo een mooie dame ben. Je hebt alles voor mij in orde gemaakt. Bijzonder speciaal dame ben je. Je bent het speciaalste en bijzonderste dame die ik ooit heb ontmoet.

Zuiver schoon buitengewoon eerlijke dame ben je. Je hebt mij echt zo oprecht geholpen dierbaar dame.
Dikke knuffel hoop je gauw te spreken dame

Jacqeliene

Jacqeliene

img
222
Medium Mieke
Snel in haar voorspellingen en ook gewoon goed in haar gesprekken hoop dat het uitkomt

Anoniem

img
198
Elena
Elena is echt de beste van heel deze site, bij haar komt zoveel uit!. En sta versteld van de informatie die zij geeft, zonder dat ik het heb gezegd. Ook is ze heel erg in het invoelen van personen, en het weghalen van zwarte magie. Ben echt heel dankbaar dat ik haar gevonden heb. Ze heeft mij al zo ontzettend veel geholpen. Supermedium is het.

M.

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
Bedankt Molly voor weer een prettig gesprek met goede heldere waarnemingen van jouw kant waardoor ik weer een stap vooruit kan. Spreek jou al meerdere jaren en je bent eerlijk, direct en to the point. Je hebt de zaken goed door en dankzij jou is alles goed gekomen.

Dee

img
209
TopMedium Tim
Jij bent echt een super medium. Een topparagnost. Bedankt. Zal jou altijd bellen. Gr robert

robert

img
203
Moza Healer Kaartlegster
alles wat zij zegt komt uit. nooit zo eerlijk en oprechte medium gekend. dankzij haar rituels en blokkades opheffen is mijn leven nu totaal veranderd in positief . ben je heel erg dankbaar en blijf zeker je vaste klant. Dankjewel moza JE BENT DE BESTE xxx

mel

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Maas heeft mij ontzettend geholpen en af en toe bel ik nog eventjes om zijn positieve energie te ervaren. Echt een aanrader meer dan 5 sterren. Het is onvoorstelbaar wat hij voor je kan doen. Liefs, Anna xxx

Anna

img
263
Medium Perra
Wat een geweldige reading. De dingen die bij ziet, zijn gewoon heel goed. De voorspellingen in een woord geweldig.

Johanna

img
190
Martina
De beste tot nu toe je hebt het altijd bij het rechte eind eerlijk en oprecht je bent een topper bedankt voor al je hulp tot nu x tot later

C

img
226
Medium Marjolijn
Hi Lieverd, ik wil je bedanken voor al het mooie wat je mij hebt gebracht. Alles wat je mij hebt verteld is uit gekomen. Ook na het bereken van het zwart Maggie zijn er hele mooie dingen gebeurt. Ook heb je mij verteld dat mijn ex spijt gaat krijgen met zijn nieuwe vrouw en mij daarover zal bellen. Dit is gebeurt hij belde me dat hij er helemaal klaar mee is. Je bent echt een toppertje. Ik bel je gauw weer voor mijn kinderen. Xxx jes

Yvonne

img
231
Medium Paragnost Gerard
Hi Gerard Je hebt alles voor elkaar gekregen ik kan het nog steeds niet geloven
Je bent een prachtig persoon
Ik wens je alle moois toe en ik zal je tussendoor zeker nog bellen
Bedankt Gerard xxx

Roosa

img
213
TOP Medium Fee
Prettig gesprek gehad ??

img
164
Medium Irma
Hele fijne gesprek met je gehad. En goeie tips. Ook onze gesprekken waren zo helend.
En je beschreef de persoon precies hoe hij zich gedraagt.
Ik zal je weer bellen want ik heb nog nooit zo iets meegemaakt.

img
142
Melani
Melani wanneer kom je weer??????

V.

img
105
Sammy
Je eerste voorstelling is uitgekomen. Kom snel weer online please

Nicole

img
176
Paragnost Eddie
Ongelooflijk hoe jij met zo weinig informatie exact weet te vertellen hoe het in elkaar zit. Confronterend en ga meer van mijzelf laten zien. Liefde toelaten, mogen ontvangen en niet alleen maar geven. Dank je wel

Johanna

img
145
Meshur Hoca Medyum Kader
Güzel yürekli Kader ablacim iyiki seni tanimisim seninle zaman zaman sohbet bakim ikisi bir arada karsilikli kave içer gibi görüsmelerimiz oluyor ve ben çok memnunum senden .. herzaman yüregimdesin seni seviyorum ? iyiki varsin

Papatya

img
209
TopMedium Tim
Veel geinvesteerd in deze medium, maar wat je voor krijgt is zeker de moeite waard!! Mijn vraag is nooit te veel, alles word beantwoord!! Heb niet altijd genoeg tijd maar wanneer ik je bel, sta je altijd paraat. Bedankt Tim

Anton P.

img
172
Floor
Lieve Floor normaliter ben ik niet van de recensies maar wat ben jij GE-WELDIG jij verdient niet 5 sterren maar oprecht 1000 sterren!! De tools wat jij geeft om ermee aan de slag te gaan geweldig! Alles maar dan ook echt letterlijk alles klopte gewoon wat je zei uiteindelijk belt iedereen om geheeld te worden en wat ben jij daar super goed in! Oprechte topper ben je Floor!

Kiki

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
echt een geweldige topvrouw! Ik wil je graag bedanken voor alles wat je met mij (ons) hebt gedaan
Ik voelde het meteen al aan en alles wat je vertelde was zo correct
Ik heb heel veel mediums gesproken
veel verschillende sessie healingen laten doen maar jij bent heel anders dat kon ik meteen al merken
houd je niet onnodig aan de lijn en houd zich aan de afspraken

tot snel weer

gerard

img
266
Bekend Medium Maan
Ik heb Maan een paar maanden gesproken na een relatieprobleem/breuk.
Maan is lief, recht door zee, biedt een luisterend oor en vertelt jou in grote lijnen wat zij ziet en voelt.
Al deze grote lijnen zijn uitgekomen, maar uiteindelijk heb je het roer in eigen handen!
Maan! je bent een topper!

D.R

D.R

img
209
TopMedium Tim
hoi tim

ik had je beloofd iets over je te schrijven en dat doe ik bij deze. we zijn lang bezig geweest, met als doel mijn liefdesvriendin terug halen bij me. dat is je dan ook gelukt. ik ben je zo mega dankbaar, dat jij de hemel mag bereiken,
ook het negatieve verwijderen was een peanuts voor je. je kwaliteiten en krachten zijn ook intens te voelen. bedankt grote vriend.
Salim

Salim

img
172
Floor
Floor heeft me gisteren een prachtige reading gegeven en nog belangrijker, handvatten om de negativiteit om te zetten in positiviteit in mijn tweelingziel relatie. Ik heb het direct toegepast en wat denk je, vandaag al een berichtje van mijn tweelingziel terwijl er al drie weken geen contact was. Ik blijf nu in contact met Floor, want zij voelt de situatie zo zuiver aan. Tot gauw Floor.

Tes

img
209
TopMedium Tim
Hoi Tim,
Ik weet niet waar ik moet beginnen met mijn reactie te typen, maar aller eerst wil ik u hartelijk bedanken voor de afgelopen weken. Wat hebben we een intensieve healing gedaan wat me wat gekost heeft, maar ik begin nu al de voordelen te voelen-inzien.

De negativiteiten omschakelen naar de positivieit is volgens mij u kracht wat u ook aangaf, maar vanuit de basis-kern aanpakken was volgens u het aller belangrijkst, en die heeft u ook toegepast in mijn healing. Ik ben je echt dankbaar!

Weet u ook dat ik gestopt ben bij mijn psycholoog? U adviezen zijn uitmuntend. Hartelijk bedankt Tim.

Ik ga u vanuit mijn hart bedanken, en ga u op een hoge lijst vermelden. U bent een master. Bedankt. Veel liefst...

Laksmi -XXXXXX-

Laksmi

img
209
TopMedium Tim
Wat onmogelijk leek heb jij het tegendeel bewezen met je praktijk Tim. Daarvoor wil ik je via een review mijn dankbaarheid aantonen. Hardstikke bedankt voor je lieve woorden en je mental support. Door jou prachtige inzet en je geduld heb ik de dingen berijkt en ben er in gaan geloven en zal je daarom ook never vergeten. Het contacten zal ik met jou altijd omarmen en altijd bewaren. Nogmaals bedankt voor je tijd en geduld. Carla

img
141
Geboren TopMedium Louisa
Eerlijk en oprecht medium houdt je niet onnodig aan het lijntje zoals sommige hier. En is goed in voorspellen, en gezellig om mee te praten. Zet je weer met beide benen op de grond. Echt een topvrouw xxxxxxx

M.

img
209
TopMedium Tim
Hoi Tim, met Floor hier.
Zoals afgesproken wil ik hierbij mijn verhaal kwijt omtrent ons gesprekken die we de afgelopen dagen intens zijn gaan doen!

De manier waarop jij werkt is uitermate grandioos. Daarmee wil ik dan ook beginnen namens mezelf richting andere mensen. Je bent een bekwaam mens en een oprecht eerlijke mens. Je bleef toen ik mijn ei kwijt wilde bij jou, zo rustig, en door dat ik met jou 1 probeerde te zijn, bereikte ik dat hoogtepunt en vanuit daar zijn we verder gaan investeren in het rust krijgen van en naar..

Ik wil je eerlijk vertellen Tim, dat je echtwaar een mooie mens bent, In alles ben je zo rustig geweest. Dankjewel!

Ook toen je een sessie was begonnen en iets voor me ging doen, ging er veel tijd in en daarom vroeg je me later terug te bellen, minuutje of 20 a 30, vond ik ook heer erg fijn om mee te maken! Jou eerlijkheid was echt wel te voelen, een integer mens ben je, en daar ben ik heel blij mee!

Aller laatste wat ik nog aan wil toevoegen is het invoelen vanuit jou en je Gidsen samen is indrukwekkend omdat ik het ook voelde. Ik weet niet... werd er duizelig van en jij gaf aan: blijf kalm, haal diep adem enz enz.. soort coach, Dat deed me erg goed Tim, Bedankt echt vanuit mijn hart, je bent mijn Medium!

Love with hugs and kisses XXXxxxX
Floor

Floor

img
209
TopMedium Tim
Lieve Tim, je bent een aanrader, je bent super lief en luistert heel erg goed, heel eerlijk tijdens je rituelen ook netjes op tijd en je beloftes kom je na en heb er baat bij. Je hebt ook zoveel begrip ook als je jezelf niet goed voeld, help je mij ook op, je probeert altijd op tot een super eindresultaat te komen en ze komen langzamerhand ook uit. andere voorspellingen zijn nog onderweg maar heb de volle vertrouwen in. Ben in ieder geval met alles overtuigd
Liefst NELL

Nell

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Beste Maas,
Super bedankt!
Helaas viel de verbinding weg. Ik laat binnenkort weten hoe het gaat.

Anoniem

img
173
Marcello
Alles klopt wat je zegt heel bizar!!! Beste van hier!!

Anoniem

img
198
Elena
Wat ben jij een lieve vrouw! Kort en krachtig! Je hebt met veel dingen gelijk en je kan zo goed invoelen en kijken voor me .. je bent echt een topper ! Ik raad iedereen aan om jou te bellen als ze een oprechte reading willen en geen onzin willen horen! Eerlijk en oprecht ! Ga je vaker bellen echt echt echt een topper!!!!!!

Anoniem

img
106
Amy
Echt een topper! Alles wat zij verteld klopt helemaal!!! Echt de moeite waard om haar te bellen. Ze is gewoon heel goed

Poodja

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
ik raad je aan iedereen aan
Wat ben ik blij dat ik jou heb gebelt alles ging de verkeerde kan op maar dankzij jou is het helemaal opgelost alles klopte geen woorden voor ik dank je hartelijk vriendinnetje ik ga je nog snel bellen dikke kus van Diede

diede aarts

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Lieve Gerda ondertussen mijn steun en toeverlaat! Ik bel je zo nu en dan.. en elke keer weet jij gelijk te hebben en komen je voorspellingen ook binnen de termijn wat je opnoemt ook echt uit! Je bent een topper op deze lijn ga zo door tante Gerda! Je weet wel wie

Kii

img
209
TopMedium Tim
Hoi tim, je gesprekken zijm verhelderend. Mn zwarte magie heb je ahv je sessies goed afgerond, al duurde het wat langer. Maar geen enkel probleem, ben verlost van al dat gedoe. Heb rust en kan lekker slapen zonder gedoe en dat zwarte envelop met mijn innitialen....was best eng. Bedankt schat.

Suzette

Suzette

img
209
TopMedium Tim
ik heb u gesproken en wat u voorspelde kwam uit. ook van de vorige keer jou healing was uitmuntend. ook daarvoor hartelijk bedankt. ingrid

ingrid

img
152
Suus met haar bijzondere gave
Verspilt je tijd niet, geeft eerlijk inzicht en stimuleert je om in je eigen kracht te gaan staan. Alsof je aan de lijn hangt met een goede vriendin. Gewoon een leuk mens, die moeilijke zaken niet uit te de weg gaat.

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Geweldig meer kan ik niet zeggen. Kort maar krachtig. Heeft altijd gelijk

Thanks lieve Gerda

Kim

img
210
Medium Gemma
Lieve Gemma, wat heb ik een super goed gesprek met u gehad alles klopt wat u zegt ! Ben dankbaar dat ik nu eindelijk iemand heb gevonden die alles verteld zoals het is. En mij weer met beide beentjes op de grond heeft gezet met uw inzichten. Kortom een hele lieve vrouw, echt de top nogmaals bedankt

Liefs Butterfly

S

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
Molly doet alles zo anders dan alle andere mediums, ik voel mij eigen weer helemaal goed en je hebt ervoor gezorgd dat het is goed is gekomen tussen mij en mijn liefde wat echt ongelofelijk was!!! Dit is zo apart Je bent heel duidelijk en legt alles zo goed uit
Ik voelde mezelf ineens beter toen je al bezig was met mij ik wil jou heel erg bedanken en raad het aan iedereen aan

Janine

img
101
Noreen
Graag deel ik mijn bevinding met jullie. Ik heb via een goede kennis van mij een consult gekregen van Noreen 101 wat is deze vrouw goed. ik zou een ieder haar aan raden toch een keer een consult bij Noreen te waggen. het zal je kosten waard zijn . ik heb vele gesproken om deze lijn en op anderen lijnen die hun geld verdienen met veel onzin . blijven telkens hetzelfde herhalen.wat ik bij sommige gemerkt heb dat ze misbruik van mensen maken als die bellen voor een eerlijk consult.of verzinnen er iets bij. zo wilt ieder een wel hun centjes verdienen. Noreen is echt goed meer dan goed. bij sommige hoor je als je mij niet meer belt ook prima dat is een dame genaamd Safoera .ondertussen tikken de 90 ct wel door .Noreen begint gelijk met haar consult en zo hoort dat ook .dankjewel Noreen voor je prachtig consult en tot horens . Grt Anoniem

anoniem

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
Je hebt alles voor elkaar gekregen ik kan het nog steeds niet geloven
Je bent een prachtig persoon
Ik wens je alle moois toe en ik zal je tussendoor zeker nog bellen
Bedankt schat

K.A.

img
101
Noreen
Noreen dank voor u mooie consult.echt een aanrader is Noreen.ik kan dit als de zoveelste beamen dat Noreen je kosten waard is om een consult bij haar te doen
Ik heb vele gesproken waar ik zwaar bedrogen uit kwam.behoorlijk spijt dat ik mij zo heb laten misleiden door vele met hun onzin.Noreen vertel geen onzin zegt ook erbij om haar terug te bellen als iets uitgekomen is .ja bij mij zijn zeker dingen uitgekomen dank zei Noreen .Noreen super super dank .

Carla

img
254
Medium Gabriella
Dank je wel Gabriella, hoe bijzonder dat de persoon waar ik over belde contact met me opnam net toen ik met jouw in gesprek was. Dat geeft ook aan hoeveel positieve energie je uitstraalt. Daarmee kwam direct een voorspelling uit. Ik ben heel erg blij met je. Je hebt me ontzettend geholpen. Ontzettend bedankt!!!@

Review
123, mevrouw Regina uw bent de allerbeste ik hebt nog en nog heel veel problemen en met alles continiue, masr ik ben zo nog blij met u, en altijd met dank aan uw toe ik hoop uw zo graag weer te spreken, tot snel. Groetjes

anton

img
211
Top Medium Denise
Bedankt voor je top reading, adviezen en luisterend oor!Je hebt een hart van goud?? Tot snel. xxx

Rositha

img
209
TopMedium Tim
Tim, na een bijzondere intense reading van bijna 8 dagen, is mijn relatie weer in orde. De sessies waren soms wel heftig maar dat had ik ook eerlijk aangegeven. Onlangs het zware periode is alles goedgekomen. Bedankt voor je inzet van de afgelopen dagen! Bel je over 3 weken weer.

Iwana

img
190
Martina
Dag martina,

Ik mis je sterke voorspellingen en kaartleggingen. Kom vaker online als het kan. Liefs maya

Maya

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Hallo Mr bel al veel mediums .maar de kracht wat jij kan is niet te beschrijven 5 sterren voor u

Mark

img
222
Medium Mieke
Mieke is een lieve dame. Zij luistert goed en voelt dingen goed aan. Wat zij aanvoelde wat er zou gebeuren komt stap voor stap uit. Geen vraag is te vreemd!
Dank je wel Mieke

Chris

img
135
Safoera
Amazing hoe je bent hen er geen woorden voor. Kom woorden te kort en het woordje dank je wel voelt te simpel. Ik Ben je ongelooflijk dankbaar voor alles wat je voor mijn kind en gezin heb gedaan. We love you. You are the best. Alles is goed gekomen dankzei jouw. Namens mijn gezin en mij dank je topper lover you Sammie en gezin

Sammie

img
103
Celine
Een super medium, Celine kan secuur de toekomst zien en voorspellen. Denkt mee in oplossingen in je leven. Leid je naar het licht. Een fijne gesprekspartner is ze en geen enkel probleem is haar vreemd. Dank je wel Celine voor je hulp, liefde en licht. Mede dankzij jouw gaven ben ik zo positief gekomen uit diepe ellende. God bless you my dear??????love, respect

Crystal

img
130
Vera
Super fijne medium, ziener. Al langer dan een jaar bel ik met Vera. Mede door haar positiviteit super ver gekomen in m'n situatie. Vera kan accuraat zien,goed luisteren, je naar het licht leiden. Lieverd, dank voor je liefde en licht. ???????????

Crystal

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Mr.Maas u bent zo goed wil u zo bedanken voor al de moeite wat u voor ons gedaan heeft . Groetjes Iman

Iman

img
172
Floor
Kan oprecht invoelen, maar heeft de neiging om overal een heel negatief verhaal van te maken. Meerdere van mijn vriendinnen hadden haar gesproken en echt iedereen had een onderliggende trauma en moest aan een of andere vorm van therapie.

Klara

img
101
Noreen
Blijft consequent bij haar verhaal. Verder ook een leuk, lief mens. Je hoeft weinig te vertellen, ze haalt vrijwel alles uit haar kaartleggingen. Heel bijzonder.

C

img
262
Medium Duifje
Rico heb zonet met jou gesproken je ben echt een toppertje ik hoop dat alles uitkomt wat je allemaal zei ik spreek je donderdag of zaterdag nogmaals bedankt en wat je nog voor mij gaat doen staat je bent een toppertje ik geef jou een 10 voor

Anand

img
118
Medium Bianca
Hi lieverd,
Ik wou je enorm bedanken voor de adviezen dat je hebt gegeven om mn relatie te verbeteren het heeft me goed geholpen. het was een grote stap dat we moesten zetten maar dankzij jou is dat makkelijk verlopen. Nogmaals bedankt xx

W.

img
101
Noreen
Beste Noreen box 101 ,hartelijk dank voor u oprecht eerlijk consult .alles klopte wat je zei in mijn consult. Ik was in shock waar ik er warm van kreeg .alles dan ook alles klopte wat je zei.bij jou hoef je ook niks van te voren te vertellen .begint gelijk alles te vertellen,dit vindt ik heel bizar. Hartelijk groet Romaya

Romaya

img
209
TopMedium Tim
Na een lange sessie en healings is mijn relatie in top staat. Wel langer geduurt dan normaliter, uiteindelijk wel ons doelstellingen behaald. Bedankt.

Edith

img
140
Medium Natasja
Leuk en lief mens. Heerlijk Amsterdams. Heeft mij heel erg gesteund en goede inzichten gegeven. Ik val soms uit onzekerheid uit elkaar en Natash raapt dan alle brokstukken bij elkaar en helpt richting te geven. Ik heb enorme stappen gemaakt sinds ik af en toe met Natasha praat.

img
197
Relatie Medium Marjet
Wat een lieve mens . Ze weet precies wat er zich speel zonder veel informatie. Neem de tijd en hou je niet onnodig aan de lijn . Eerst keer vandaag ben zeer goed geholpen. Heb vertrouwen in jou . Bedankt xx

Anoniem

img
213
TOP Medium Fee
Duidelijke uitleg en voorspellingen. Dankje Medium Fee. Veel goede informatie en vragen die ze stelt om tot in detail alles uit te leggen. Ik bel je snel weer!

Joost

img
118
Medium Bianca
Dag Bianc. Je hebt een super reading gedaan.De healing heeft me heel erg geholpen en zit nu lekkerder in mn vel. Je hebt me op mn pad geholpen en goede adviezen gegeven je bent een topper ik zal gauw weer contact met je opnemen.
Gr. Flora

F.

img
137
Internationaal bekend medium Natali
Hoi, keer op keer verbaas het me dat jou voorspellingen uit steeds uitkomen. Wat een vorige persoon ook zei. Jammer dat je telkens weg moet om te checken en waardoor het best lang duurt of de verbinding verbreekt dat is het enige mindere .

S.

img
226
Medium Marjolijn
Hi lieverd, ik ben elke keer weer verbaasd waneer jij mij iets verteld en het komt weer uit wat je mij verteld.Zo blij met dat je zo eerlijk kan zijn en niet altijd het gene zegt wat ik eigenlijk wil horen. Bedankt voor alles ik spreek je snel weer. Groetjes Sita

img
190
Martina
Wat fijn om je te hebben gesproken. Je zag 2 uur, 2 dagen, 2 weken weer contact na een lange periode van stilte… het gesprek heeft hem wakker geschud.. ik ben heel benieuwd. Of hij me gaat contacten binnen deze tijd. Het anker en het hart lagen op elkaar…wat wil je nog meer. Je zag het kind erbij liggen dus idd de groei bij R… Thanks Martina ??

?? hoop geluk

img
231
Medium Paragnost Gerard
Dank je wel voor je info Lieve Gerard ben heel tevrede. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Nicole

img
189
Een van onze meest populaire mediums Mara
Mara heel erg bedankt u hebt mij zeer goed geholpen alles wat u tegen mij zij is uit gekomen u bent wel de beste hier op deze lijn : )

K.

img
197
Relatie Medium Marjet
Hallooo Marjet
Ik ben een vaste klant van jouw voor al 1x jaar lang tot heden
Je ken mijn leven van binnen en buiten door alles wat ik allemaal heb meegemaakt en wat ik nog steeds mee maakt. Ik heb geen woorden om je te bedanken voor wat IJ in een korte tijd in mijn leven heb opgelost en nog steeds bezig aan het op lossen.
Medium als u is erg MOEILIJK om te vinden
U ben MASTER in ENERGIE + Maggie verbreken maakt niet uit van welke cultuur u houd van uitdaging en gaat altijd 100% voor en altijd met goed resultaat.

Veel Liefs Angelique

ANGELIQUE

img
135
Safoera
Meer dan 5 sterren waard.Je wist de situatie en de karakters zo accuraat te beschrijven.Ongelofelijk!Echt!Super superbedankt om er onmiddellijk aan te beginnen om de zwarte magie weg te nemen en te zorgen dat het direct compleet breekt ts R en C.Hoop nu vooral dat het snel een lat-relatie ts ons wordt met de even intensieve vriendschap die er was en dat hij haar snel doorziet,dat zij geen warm en oprecht persoon is,die hem gemanipuleerd heeft.Jij zegt dat dit nog wel eventjes zal duren maar hoop dat dit toch wel snel komt.Hou het echt geen weken meer vol,echt niet.Ik ben je onbeschrijfelijk dankbaar dat je nu onmiddellijk aan de slag gaat voor mij om het zwarte te breken en hetgeen er tussen ons was terug op te bouwen.Want anders wordt het alleen maar erger en zij is echt gevaarlijk.Bedankt!Ik zit er zo vreselijk door en heb al zo vreselijk veel meegemaakt.Verdien echt eens een beetje geluk.Bedankt, ik kan het maar blijven herhalen…,xxxxxxx

Muze

img
222
Medium Mieke
Jij bent gewoon een creepy ass en dat weet jij Mieke, alweer is het uitgekomen wat jij engerd voorspelt ahhahahaa!!!! Hele goede mediums gesproken maar nooit resultaat gezien maar jij bent een Topper mijn vriendinnetje op de lijn.. ik heb echt respect voor jou. Bedankt en je bent nog lang niet van mij af. Tot snel lieffie

Hannah

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Lieve Maas, Ik heb je net aan de telefoon gehad en ben enorm blij met je duidelijke advies en mooie berichten van overleden dierbaren! Het geeft me een enorm vrij gevoel wat ik eindelijk nodig had?? Je hebt me inzicht gegeven dat ik ook afscheid moet nemen van mensen die nog wel in leven zijn en dat ik daar helemaal sterker uitkom.
Dankje je bent een topmedium

Noma

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Beste Maas, Hartelijk dank voor het fijne consult. Helaas viel ik door de credits weg. Ik had graag verder willen kletsen! Ik kijk erg uit naar de resultaten en blijf er positief in. Bedankt voor de kracht die je mij heb mogen geven. Liefdevolle groet,

Casper

img
237
Paragnost Hendrik
Je bent top je legt alles goed en in detail uit.
Ik ben benieuwd hoe en wat er gaat komen en de plannen voor het buitenland zijn me nu ook duidelijk.
Er was een slechte verbinding maar heb alles tot op het laatst goed kunnen volgen. Dank je wel Hendrik!
Ik spreek je snel weer XXX

M Arie

img
126
Sita
Zo vaak dat ik je bel, zo'n zuivere stem direct concreet heel spontaan. je voorspelling komen een voor een uit ga zo door sita...

je blijft nummer 1 voor me

Chris

img
226
Medium Marjolijn
Beste Morjolijn,
Ik spreek je nu am 3 maanden, je bent een geweldig mens. We hebben met jou zwarte magie verbroken en het slechte energie gereinigt. Ik wilde je even bedanken, ik voel me zo goed. Al dat slechte gevoel wat ik binnen mijn huis en op werk had is eindelijk weg. Ik voel me goed slaap eindelijk ook goed. Ben eindelijk weer blij kan weer lachen. Ik mag god danken dat ik jou op mijn pad heb gekregen. Bedankt voor alles je bent mijn held. groet Wendy

Wendy

img
169
Medium Merel
Hi Merel,
Wat heb jij een prettige stem, ik voel me echt op mijn gemak. Je geeft mij ook altijd een goed advies. Je bent altijd heel eerlijk. Perfecte reading gehad van je. Je wist alles te vertellen. Ik spreek je snel weer. Echt een aanrader als je iets wilt weten over je liefde.
liefs Rishma

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
Molly.. boxnummer:104
Je hebt ervoor gezorgd dat alles goed is gekomen, echt ongelofelijk!! Jij bent echt echt echt goed, alles is uitgekomen!!! Hier ben ik zo dankbaar voor. Wat jij doet is zo speciaal. Je bent echt de beste medium die ik heb gesproken!!!

Gr. Sanne van de Ven

S.Vd V

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Heb zonet Gerda gesproken. Zij is duidelijk en heeft een diepgaande voeling met jouw levenssituatie via de energie die je haar geeft.
Bijzondere informatie over mijn vorig leven ben ik van haar te weten gekomen.

img
126
Sita
Hey Sita,

Bel je al een tijdje, en ja hoor ik heb opnieuw een relatie zoals jij zei geduld wordt beloont ;) helemaal happy

tot snel

dave

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
Ze geeft een bijzondere gave zo apart en ongelofelijk
Alles wat ze doet komt uit

Tyrona

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
We waren begonnen op 30 maart en afgerond 5 april na dagen lang sessie gedaan te hebben
heb jij ervoor gezorgd dat hij naar mijn toe is gekomen je vertelde dat het zeker ging werken niet te geloven afgelopen woensdag heeft hij contact met mijn opgenomen en ik ga hem vanavond weer zien alles gaat zo snel ineens bedankt molly jij bent de beste

K.J

img
137
Internationaal bekend medium Natali
Je bent wel goed en kan ver in de toekomst kijken. Alleen jammer, bij elke vraag duurt het enorm lang voor ik een antwoord terugkrijgt. Je bent dan zo door je belminuten heen, dat vind ik echt minder. Je hebt misschien 5 minuten nodig om te kijken. We zullen zien of ik hem daadwerkelijk morgen ook te zien krijgt. Als dit gebeurt, dan zal ik je dit ook mededelen via een review. Zo niet, dan zal ik je niet meer snel meer bellen omdat het allemaal zo lang duurt, sorry....

L.

img
253
Medium İza
Hoi iza

Wat ben jij lief en fijn medium dingen wat u heeft gezegt kloppen helemaal ook de mindere dingen die klopten ook en ja hij heeftie gebeld ik ben helemaal blij heel erg bedankt xx mientje

Mientje

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Gerda sloeg de spijker op zijn kop. Kort maar krachtig, niet onnodig lang aan de lijn gehouden maar eerlijk en to the point. Dank je wel Monique

img
130
Vera
We zijn het niet altijd met elkaar eens en ben ik soms best koppig en eigenwijs tegen je.
Maar langer dan 1.5 jaar kan ik altijd bij Vera terecht en daar ben ik haar heel dankbaar voor.
Zou je niet kunnen missen!

M

img
251
Helderziend Medium Lorena
Lieve Lorena 251
Je ben echt super meduim duidelijk en precise
in jouw voorsplinng en vriendelijk .heb mijn kracht en positiviteit weer trug veel liefs
Sonia

img
209
TopMedium Tim
Ik ben uitermate goed geholpen door de heer Tim.

We hebben gezamenlijk een healing gedaan (ik en mijn moeder) en daaruit kwam dat we werden beïnvloed door ten 3e. Dit heeft Tim in een kleine week verwijderd, uniek om dit zelf mee te maken en te ervaren (ik raad ie-der aan!).

Ook heeft Tim een rustige manier van werken. Heel professioneel en zakelijk. Ik waardeer je zijn in het leven Tim. Mogen al je positiviteit met jou zijn en God jou zegenen, Amen!


XXX Rashida

Rashida

img
195
Medium Massimo
Ben heeft mn leven weer in orde gezet dankzij Ben heeft mn leven weer zin. Ben Ik ben je dankbaar voor alles wat je voor me gedaan hebt.
Karin.

img
135
Safoera
Safoer! Bedankt voor alles. Weet soms niet hoe ik je moet bedanken voor je hulp. Ik hoop vóór alle mensen dat je op hun pad komt, want wat ben jij goed in wat je doet.
Groetjes. A

A

img
126
Sita
Super je gesproken te hebben, alle voorspellingen toch in een hele korte tijd uitgekomen. heel erg bedankt en tot snel liefss

chris

img
211
Top Medium Denise
Lieve lieve Denise, wat ben ik je toch dankbaar! Ik heb je nu 5 keer gesproken en al je voorspellingen zijn uitgekomen. Je bent een topper! Mijn oprechte complimenten voor je gave en geduld met mij?? Ik sta nog steeds helemaal versteld van je reading en healing. Alles maar dan ook echt alles wat je hebt gezegd en aangevoeld is uitgekomen. Je bent de allerbeste medium die ik ben tegengekomen.
Ik ben zo blij dat het weer goed gekomen is met mijn vriend door jou advies op te volgen, mijn dank is ENORM! Ik ga je zeker vaker benaderen en aanbevelen??
Mensen die mijn review lezen, DENISE is
een echte AANRADER!

Joyce

img
135
Safoera
Topper Thanks voor alles. Je geduld je directheid je oprechtheid en je eerlijkheid. Dat ik mijn eigen leven als een puinhoop had gemaakt zag ik niet in tot ik jouw leerde kennen. Daardoor ben ik alles beter gaan begrijpen. Je hebt mij zo goed geholpen en je voorspellingen mind blowimg. Bedankt voor al je positiviteit je kracht en liefde

Anu

img
211
Top Medium Denise
Ik bel al jaren met deze lijn en je bent de beste medium die ik tot nu toe heb gesproken. Wij zullen elkaar vast en zeker vaker spreken. Dankzij jouw healing ben ik weer mijzelf en kan ik eindelijk van geluk spreken.

Carolien

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Lieve Gerda wat heb ik een super goed gesprek met jou gehad alles klopt wat jij zegt ! Ben je dankbaar dat ik nu eindelijk iemand heb gevonden die alles verteld zoals het ook is. En mij weer met beide beentjes op de grond heeft gezet met jou inzichten. En ik weer geloof wat het juiste voor mij is. Ik vindt jou echt de top nogmaals dankjewel
Liefs Rita

Rita

img
126
Sita
in TWEE woorden : GEWELDIGE OPRECHTE VROUW..!!!
kort maar krachtig,recht door zee

anoniem

img
266
Bekend Medium Maan
Bedankt Lieve Maan! Ik was zo in de war en na ons gesprek had ik helderheid, zoveel inzicht in verschillende situaties en genoeg om aan te werken voor mezelf. Zo fijn hoe je alles zo helder en duidelijk kan uitleggen en het klopte keer op keer! Ook nog op zo’n fijne kalme liefdevolle manier. Ik voel me geholpen en begrepen??

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
ik wil je hartstikke bedanken voor alles wat je voor mijn hebt gedaan vooral met mijn blokkades ik ben bij veel verschillende mensen geweest maar alleen jij hebt mijn geholpen Alles wat u mij heeft verteld is uitgekomen je voelt echt alles hartelijk dank voor alles wat je voor mijn hebt gedaan

Ivo

img
225
Unlu Hoca Medyum Asli
Sevgili asli hocam burdan size tessekur ediyorum
6 ay once baktiginiz kahve fali dogru cikti arabami aldim
sizi gene aricam yakinda sagolun asli hocam.

canan

canan

img
195
Medium Massimo
Hi

Ben heeft me zeer goed geholpen om enkele problemen goed op te lossen die ik niet zelf kon doen, dat spiritueel plaats heeft gevonden.

Hij heeft de tijd en moeite genomen en ging zorgvuldig te werk. Hij heeft ook de tijd genomen om alles uit te leggen en wat hij had verteld, klopte helemaal.

Ik ben zeer dankbaar voor zijn hulp die hij heeft gegeven.

Hij was zeer eerlijk en oprecht en zei ook. Ik kan je helpen of je naar naar iemand anders gaan om het probleem dat plaatsvond te verhelpen.

Ik ben blij dat ik hem had gevonden en dat het opgelost is.

Maandag is een nieuwe begin voor mij en familie.

Dankjewel Ben

T

T

img
251
Helderziend Medium Lorena
Lieve Lorena.251
Je bent een topper alles is precies duidelijk en eerlijke in jouw voorsplinng. Je bent super en echt vriendelijk. Dunk u voor alles Sonia

Sonja

img
225
Unlu Hoca Medyum Asli
Burdan asli hocama cok tessekkur ediyorum sayesinde esim 3 ay sonra eve dondu. Dualarinizi benden eksik etmeyin asli hocam
kesinlikle asli hocami herkese tavsiye ediyorum dualari ve seanslarinin faydasini gordum. allah razi olsun kendisinden.


Sevgilerimle sultan

img
130
Vera
Ik kan soms behoorlijk koppig en eigenwijs zijn en zijn we het niet altijd eens met elkaar.
Maar al 1.5 jaar lang kan ik bij Vera terecht.
Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor.

Ik zou haar niet willen missen!

M

img
262
Medium Duifje
Rico is top als je de verkeerde personen tegenkomt en uit jaloersie dat ze je leven op de kop zetten.

Kan deze gast je goed helpen om die problemen ongedaan te krijgen.

Hij is 1 van de 2 hier op de site die weet hoe ze real shit kunnen verhelpen.

Ik ben Rico zeer dankbaar voor zijn hulp en oprechtheid.

Hij is eerlijk en direct en dat houd ik van. Geen good feeling verkoper maar feiten en details zonder dat je iets hoeft te zeggen.

Thanks voor al je hulp man. Respect.

T

T

img
218
Erkend Medium Jeaniek
Hoi jeaniek ik ben echt blij met jou te praten en overleggen en jouw gevoelens geven mij echt rust en wijsheid dankjewel maar jammer dat ik je moeilijk kan bereiken


Groetjes D

Dianne

img
266
Bekend Medium Maan
Lieve maan.
U zag dat ik op vakantie ging.
Volgende week ga ik mee op vakantie met me familie. Dat heeft u goed gezien.
Hoop dat de rest over me ex S ook uitkomt. Dat hij nog gaat bijdraaien.

Liefs xx

A

img
253
Medium İza
Lieve iza

Bedankt voor je readings elke keer je bent een toppertje op de lijn.

Anoniem

img
213
TOP Medium Fee
Hi goedenavond,

Sinds een paar maanden heb ik contact met FEE!!!! Zij is #1 Ze blijft mij elke keer weer verbazen ze is geweldig!ze zit er nooit maar dan ook nooit naast super vriendelijk geweldige gesprekspartner en de beste adviezen bel haar aub op zij is je geld waard met de nadruk op WAARD ik heb er een nieuwe vriendin bij #TEAMFEE

Anoniem

img
190
Martina
Wat een fantastisch medium ben je toch, je vertelt precies wat er aan de hand is. Zonder omwegen, precies zoals ik mij voel en zoals het in de echte wereld is. Wat een heerlijke reading. Een topper!!!

Johanna

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
Lieve Molly.. alles wat je hebt gezegd klopte. Je hebt ervoor gezorgd dat alles goed is gekomen heel erg bedankt!! Ik ben blij dat ik jou heb leren kennen lieve schat

Sandra

img
135
Safoera
Mijn relatie huwelijk is helemaal goed gekomen zoals je gezegd had. Met jouw hulp is alles weer als in het begin. Bedankt schatje voor al je hulp. Je bent mijn engel en mijn topper. Zoveel steun en je hebt al mijn shit opgeruimd. Ben je dankbaar schat love you liefs kloe. You are a angel

Kloe

img
270
Medium Caitlyn
hallo Caitlyn, ik heb je gister gesproken helaas geen voldoende tegoed gehad om afscheid te nemen. dankjewel voor je aandacht, het verbreken van de zwarte magie. ik heb na zo een lange tijd eindelijk goed geslapen. voel me gereinigd! tot snel

charlot

img
270
Medium Caitlyn
topper dankjewel

nadia

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Lieve Gerda gesproken. Heel rustig en eerlijk verteld Gerda wat ze ziet. En ze ziet veel! Geeft eerlijk en oprecht advies zonder dralen. Dat is super fijn voor iemand die niet de financiele middelen heeft voor uren lange gesprekken. Deze vrouw is iemand met een warm hart, een aanrader ! Dankjewel voor de healing. Heel veel succes Gerda, en dat je nog heel veel mensen mag helpen.
M1

M1

img
104
TOPZigeuner Medium Molly
Molly alles wat je hebt gedaan is uitgekomen!!!! Ik ben dank zij jou super gelukkig samen met Irma, erg bedankt voor alles wat je hebt gedaan

Paul

img
191
BekendMedium van Tv Tira
De beste medium!!! Tira is waanzinnig goed. Alle voorspellingen zijn ook echt uitgekomen.

F

img
236
TOP Medium Rico
Hoi ,
Ik wil Thijmen bedanken voor al zijn hulp aan mij.
Het gaat nu heel goed met ons.
Een super sterke kracht geschonken uit de hemel aan ons.
Een meesterwerk dat is uitgekomen.
Ik heb voor het eerst het gevoel dat ik een normaal leven nu heb.
Ook bedankt voor al uw geduld en begrip.
Toppie !

Nogmaals bedankt.
XX

anoniem

img
197
Relatie Medium Marjet
Beste Marjet,
Bedankt voor uw hulp .
Ik ben er erg blij mee.

Groetjes Sara

anoniem

img
231
Medium Paragnost Gerard
Hoi gerard ik probeer jou te bereiken kan je misschien aub online komen gr.anand

Anand

img
209
TopMedium Tim
Uniek persoon. Met humor en ook zijn ware aard op de juiste plek. Ik waardeer u openhartigheid.

Met hartelijke groeten
Dhr Krabbe

Dhr krabbe

img
222
Medium Mieke
Lieve mieke,
Ik had jou gecontacteerd ivm de 2 dames, u hebt me heel diep inzicht gegeven in mijn situatie wat gewoon klopt en de beschrijving hoe het zou verlopen en hoe het nu loopt.
Je bent een aanrader en je kan immens goed invoelen in de energie
Ik hoop dat het contact gaat plaatsvinden en dat ik kan gaan afsluiten ??
Bedankt lieve ziel en je hoort me binnenkort weer

Nowel

img
266
Bekend Medium Maan
Ik heb Maan meerdere keren gesproken, ze is eerlijk en duidelijk. Ze zegt ook dingen die je niet leuk vindt om te horen en wist dingen die ik zelf nog niet wist. Bijvoorbeeld ze gaf aan dat jongen waar ik mee aan het daten ben aan het klussen geslagen was, iets waar ik nog niets van wist tot ik die week binnen kwam lopen. Ik vind haar een aanrader.

Anoniem

img
176
Paragnost Eddie
hai lieverd de lijn was ineens weg ik hoor je morgen je bent een kanjer dank je lieverd

elly

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Beste medium!!!

Sara

img
135
Safoera
JE BENT DE BESTE. Je bent je liefste. En het mooiste wat mij is overkomen. Je hebt me van donker naar het licht gebracht. Van dagelijks huilen heb je me weer een glimlach gegeven. Je hebt mega mega bijzonder. Love you

Sabina

img
106
Amy
Voor mij bent een topper aub kan u heel even online komen pleas heb 2 en half uur op u gewacht zonet

Anand

img
226
Medium Marjolijn
Lieve Marjolein,
Daar ben ik weer. Dank zij jou weet ik dat wonderen de wereld nog niet uit zijn. Zooo fijn om jou te spreken. Elke keer weer nadat ik ophang dank ik je. Ik ben bevrijd van mijn angsten. Ik weet dat ik het wereld aan kan en dit allemaal dank zij jou. Na elk gesprek ben ik opgelucht van mijn problemen. Je bent een geweldig persoon. Ik weet niet hoe je het doet maar je hebt echt een prachtig energie. Ik spreek je snel weer. Ze is een toppertje echt een aanrader xxx Francien

Francien

img
209
TopMedium Tim
deze man doet healings waar je u tegen zegt. thanks bro

ruwena

img
249
Medium Reentje
Verbazingwekkend goed.

img
247
Medium Monique
Dankjewel voor al je hulp en steun, je hebt me de weg kunnen wijzen waardoor ik met plezier samen met jou heb kunnen samenwerken

groetjes florin

florin

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Als ik het in 1 woord kon omschrijven SUPER

Piere

img
262
Medium Duifje
Zeker een aanrader . Hij is erg scherp duidelijk en heel vriendelijk. Voorspellingen komen uit . Geen zweverig gedoe. Erg goed in kaartleggingen. Bedankt Rico voor je tijd . Het liefst bel ik je elke week hahaha . L

L.

img
223
Medium Malon
Hoi Malon wil je even middels deze weg laten weten dat hetgene wat je voorspeld hebt is uitgekomen. Wat ben jij goed zeg. Dankjewel en tot snel xxx veel liefs Esmee

Esmee

img
209
TopMedium Tim
TIM VOELD GOED AAN. WAT BEN JE TOCH EEN TOPPER. GOED GEDAAN JE WERK. IK BEN EEN GELUKKIG MENS EN MIJN 100STERREN KRIJGT JIJ. BEDANKT VOOR JE OPEN EN EERLIJKHEID. GRACIAS7

Anoniem

img
135
Safoera
Hebben al een tijdje contact het is een moeilijke weg en jij bent de persoon die mij er doorheen sleept. Je weet altijd en lach naar voren te krijgen bij me. Maar zie het in in wat voor shit ik zat. Onthullingen achter elkaar net zoals je had gezegd. Dankzei jouw hulp ben ik er bijna vanaf. Dank je wel

Anoniem

img
262
Medium Duifje
In de afgelopen weken heb ik met verschillende mediums gesproken maar ik merk dat er toch iets niet klopt. Maar toen ik u voor het eerst zag en gebeld en kreeg ik diepere inzichten van mijn verleden. Na je reading zag ik alles als een film voor mijn ogen. Alles klopte precies aan de manier van hun wandel, handel en praten tegen mij en hun gedrag. Rico als ik terug keek alles komt uit en nu nog steeds. Je hebt mij praktische adviezen gegeven die ik zeker gaat doen. Nogmaals hartelijk bedankt. Rico je bent een Top en Top Medium. Veel liefs en groetjes van, C.T.C.

img
116
Medium Guusje
Medium Guusje wat ben jij tog een topperd. Je helpt mij zo goed en je brengt mij altijd op rust super lief van jou.

Sammy

img
209
TopMedium Tim
Krachtige Tim,

Hoe mag ik u bedanken mijn heer?
U krachten zijn zeldzaam. Een ieder moet bij u langskomen om de negative energie te verwijderen. Je gaat er echt baat bij krijgen. Mijn heilige mens, ik dank u!

Kamresh (s'Hertogenbosch)

Kamresh

img
231
Medium Paragnost Gerard
Top paragnost bedankt Gérard. Je heb me echt geholpen door een zware tijd.

Nico

img
137
Internationaal bekend medium Natali
Hoi Natali, al heel lang spreek ik u op de lijn, en wat bent u een bijzondere gave en vrouw. Tot de dag van vandaag komen heel veel dingens uit. U bent een topper op de lijn. En een hele zachte vrouw.. liefst.

S.s.

img
189
Een van onze meest populaire mediums Mara
Hoi Mara, al een tijdje spreek ik je op de lijn. En elke keer verbaas het me dat je meestal goed zit. Je bent een van de toppers op de lijn. Een bijzondere gave en bijzondere vrouw ben je.. liefst

S.s.

img
226
Medium Marjolijn
Liefe Marjolijn,
Ik heb vorig maand met jou het zwarte magie verbroken. Had dit al meerdere keren gedaan maar helaas geen resultaat. Nadat ik jou heb gesproken zie ik heel veel veranderen in mijn leven. Ik voel me beter en ik merk dat er dingen veranderen in mijn omgeving alles lijkt mogelijk te zijn. Mijn ex heeft ook kontakt met me opgenomen na 3 jaar. We hebben weer kontakt al is het nog geen relatie zelfs dit is al een teken van het pozetiefe energie. Ik ben zo blij dat ik jou ben tegengekomen op dit site. Ik wil je bedanken voor je steun, ik wist echt niet meer wat ik moest doen. Je hebt me er echt bij geholpen, het is niet meer belangrijk of mijn ex terug komt. Ik voel me namelijk al veel beter en dat was heel belangrijk. Tot gauw xxx Francien

Francien

img
213
TOP Medium Fee
Dank je innig Fee voor een mooi empathisch en integer consult. Je bent vriendelijk en zeer goed in je vak. Dank!

MJ.

img
126
Sita
Ken Sita box 126 sinds een paar maanden. Ze is super goed in haar readings, ze is een dame die 100 procent eerlijk is. Heb meerdere masters gesproken, maar zij is een TOPPER. Lieve Sita, er zijn weinig mensen die zo eerlijke en oprecht zijn als jij. Ik ben zeer tevreden met jou, ik zal jou zeker behouden als mijn vaste Master. Heel erg bedankt voor je eerlijkheid en je gesprekken. Jou readings komen ook 100 procent uit, daarnaast vind het super fijn dat jij adviezen geeft. Ik zal jou zeker blijven bellen. Kus Chantal

img
172
Floor
Ik heb zoveel meduims gesproken maar jij bent de enige die altijd alles zegt zoals het is. Tot nu toe heb je nooit ernaast gezeten. Andere willen je uren aan de lijn houden voor healings. Waar ik geen behoefte aan hebt. Jij geeft praktische tips waar je wat aan hebt. Niet meer niet minder.

Anoniem

img
172
Floor
Goeie advies gegeven het is nu duidelijk. Moet aan mijzelf werken. Inplaats vingers wijzen naar die andere. Ik voel mij echt goed. 10 sterren

Anoniem

img
186
Top Medium Mijntje Kaartlegster
Echt een lieve warme vrouw die het echt helemaal Top doet. Mijn vriendin heeft mij doorverwezen naar Mijntje.
Zulke fijne gesprekken met haar. Zij voelt de dingen zo goed aan en geeft goed advies. Ik bel haar regelmatig en kan haar iedereen aanraden.

Annemarie

img
223
Medium Malon
Lieve Malon ik wil je hiermee bedanken voor je steun en je voorspellingen. Hoe somber het er ook voorstond en ik je moeilijk kon geloven. Het is uitgekomen. Je bent geweldig. Een topper ik spreek je snel weer. Liefs John

John

img
261
Medium Day
ik heb een super fijn gesprek met jou, je gaf mij antwoorden van vragen die ik in mij hoofd had zonder jou iets te vertellen .

maria

img
135
Safoera
Wat ben jij een heerlijk mens. Eerlijk en oprecht. Dank je wel voor deze oprechte Reading. Mind blowing hoe je alles eruit gooide. Ben je dankbaar dat je me gaat helpen en vanaf het moment dat je stem hoorde werd ik al rustig. Schatje bedankt en spreek je gauw ??

Mieke

img
213
TOP Medium Fee
Een goed en fijn gesprek met duidelijke antwoorden.

Monica

img
231
Medium Paragnost Gerard
Gerard voelt goed aan! Hij weet alles exact te vertellen over belangrijke personen in je leven en wat er komen gaat. Alles klopt wat hij zegt. Hij voelt de gevoelens aan van mij en anderen. Ook kan ze de toekomst voorspellen. Een erg fijne reading!

Henk

img
213
TOP Medium Fee
Iets te langdradig haar uitleg naar mijn zin... hoe ze werkt, komt niet gelijk met een consult maar zoekt naar verbinding en Bepaalde vragen doet ze niet.
Vreemde manier van werken wel goed maar mss niet helemaal voor mij dat kan

img
237
Paragnost Hendrik
Dag Hendrik, ik heb vorige week een leuk chatgesprek met je gehad, deed me goed, hoop dat alles wat je gezegd hebt binnenkort uit gaat komen. Heb nog wel een aantal vragen voor als je. Wanneer ben je nog eens online?
Groetjes en tot later.

Annick

img
238
Medium Cornelis
Cornelis 238 je bent topper en echt een grote aanrader je hebt me zoveel geholpen liefde zakelijk als veel andere privé dingen....tot nu toe is alles uitgekomen. Je bent super en helemaal lieve. Groeten Sonja

Sonja

img
209
TopMedium Tim
Beste mensen en lieve Tim,

Als je opzoek bent naar een deskundige, professioneel medium dan ben je bij Tim op de juiste adres. Tim, bedankt voor je advies, inzicht en voorspellingen! Ik voel mij opgelucht na onze gesprek.

Liefs,

Zon

img
126
Sita
Ken Sita box 126 sinds een paar maanden. Ze is super goed in haar readings, ze is een dame die 100 procent eerlijk is. Heb meerdere masters gesproken, maar zij is een TOPPER. Lieve Sita, er zijn weinig mensen die zo eerlijke en oprecht zijn als jij. Ik ben zeer tevreden met jou, ik zal jou zeker behouden als mijn vaste Master. Heel erg bedankt voor je eerlijkheid en je gesprekken. Jou readings komen ook 100 procent uit, daarnaast vind het super fijn dat jij adviezen geeft. Ik zal jou zeker blijven bellen. Kus Chantal

img
254
Medium Gabriella
ho liever gabriella bedankt voor de top reading die je voor me hebt gedaan je hebt me echt geholpen en alles wat je me hebt vertel is ook uit gekomen, in alle gespreken die we hebben gehad heb je me altijd het gevoel gegeven dat mijn geluk het belangerijkste is en dat wardeer ik heel erg ik zal je voor altijd blijven bellen. je bent net een vriendin voor me die me bij alles wilt helpen veel liefs A

anoniem

img
262
Medium Duifje
Beste Rico. Ik was verbaast van de diepere inzichten die je mij had gegeven. Bovendien heb je mij heel goed geholpen oude blokkades te verwijderen. Je hebt mij dingen verteld dat ik nog steeds met mijn mond vol tanden stond. Alles werd mij duidelijk en viel de puzzels stukjes precies in elkaar. Alles klopt. Ik heb veel aan je adviezen en ik blijf ze volgen. Rico je werkt snel, vakkundig en hij houdt je niet onnodig lang aan de telefoon. Rico je bent een Top Medium en heel goed. Super bedankt voor je eerlijkheid en begeleiding. Ik ben Rico eeuwig dankbaar. Groetjes, C

C

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Tira je bent de beste, omdat haar voorspelling altijd uitkomen, ze is heel snel en komt tot de kern,
Je bent super lief en geduldig, ookal kom steeds met de zelfde vraag sta je klaar voor dankje wel lieve tiraa

Kleintke

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Lieve Maas,
Na maanden heb ik u weer gesproken en weer slaat u de spijker op z’n kop, ik blijf zeer positief over uw consulten en dat brengt mij ook tot rust. Nu afwachten op de uitkomst. Ik zal u gauw weer bellen. U bent voor een ieder een aanrader om te bellen.
Liefs en dikke knuffel van Rosa

Rosa

img
238
Medium Cornelis
Door grond de situatie gelijk
Fijn om mee te praten geeft goede adviezen voorspellingen komen uit
Houd je niet langer aan de foon dan nodig

Jolanda

img
141
Geboren TopMedium Louisa
Topmedium kort krachtig en ook al bel ik meerdere x iedere x hetzelfde standpunt houd me niet onnodig aan de lijn met stiltes de informatie die ze geeft komt heel vlot aan 1 stuk zonder twijfel. Heel duidelijk rustgevend en spreekt moed toe. Omdat zij zo zelfverzekerd is in wat ze zegt geeft het me zoveel vertrouwen. Ik zal je zeker nog contacten dank voor je steun een ware geboren topmedium

Natas

img
110
Medium MAAS bekend van TV
hoi lieve Maad hierbij wil ik je heel erg bedanken je heb me zo geholpen ik kan weer veder… liefs chantal

Chantal

img
194
Lisalonn
Lieve Lisalonn, dankjewel voor je kloppende inzicht en je eerlijk en oprechtheid! Jij hebt mij in heel veel opzichten geholpen.... ik kan weer me zelf zijn en zie beter in wat wel en niet goed is voor mij zelf! We gaan elkaar nog vaker spreken! Het blokkade wat ik had wat overigens ook mijn hele leven verwoeste is nu uit de weg...ik voel me weer gezond en gelukkig dank zij jou. DANKJEWEL LIEVERD!

Groetje
Diana

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Dank je wel Gerda voor de goede en heldere inzichten. En voor de adviezen die je mij gegeven hebt. De healing die je voor mij en degene voor wie ik belde hebt uitgevoerd heeft super snel zijn uitwerking gehad. Het voelde al direct heel goed aan . Ik ga je zeker nog bellen.

A.

img
265
ErkendMedium Aella
Lieve Aella, ik wil jou bedanken met heel mijn hart je bent zoon goed mens en je helpt mij echt overal doorheen ik belde jou radeloos op omdat ik niet meer weet of mijn relatie nog goed komt en de situatie uitzichtsloos was. Maar jij gaf mij moet en kracht om mezelf op nummer 1 te zetten en hielp me om het beste te maken uit deze situatie ik wil je bedanken lieve Aella.
je hebt geduldig mij alles uitlegt wat de kaarten vertellen en ja het is gebeurt allemaal wat je hebt verteld Aella ik bel je snel weer Liefst..

Carolina B

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Ik had om 11:50 een afspraak?
Maar je was in gesprek steeds. Wanneer ben je er dan?

img
209
TopMedium Tim
Lieve meneer,
Wij hebben samen een reading gehad met u en dat was amazing!
betrouwbare persoon ben je, we hebben je alles verteld en alles wat je vertelde klopte pre-cies!!! we zijn ook heel blij met u en we gaan de volgend keer weer bellen! bedankt Tim, groetjes en heel veel liefde en gezondheid!!!!!

M&L

Melanie en Lucresse

img
135
Safoera
Lief dame wat je bent. wat een aangenaam gesprek heb ik met je had. je hebt mij zoveel inzichten en verlichting gegeven. heb zo lekker geslapen sinds ik jouw gesproken heb. en eindelijk rust is mijn hoofd. Liefs FE

Fe

img
142
Melani
Lieve Melani.
je bent zeker een aanrader, je bent erg lief en luistert goed, heel eerlijk tijdens je rituelen ook netjes op tijd. Je hebt ook zoveel begrip ook als je down bent pep je mij ook op, je probeert tot een mooi resultaat te komen en er zijn een aantal dingen zeker uitgekomen, andere voorspellingen zijn nog onderweg Liefs V.S

V.

img
149
Kim
Lieve Kim,

ik ken je nu 1,5 jaar praat vaak met je, je bent eerlijk en kan soms ver in de toekomst kijken, dit moet nog uitkomen, je kan heel veel dingen goed aanvoelen dit klopt vaak zeker, je bent zo positief gunnend in je geluk en Lief en zo fijn om met jou te praten. Ik hoop dat je beter bent en heel lang op deze site blijft!
Super Kim liefs V.S

V.

img
262
Medium Duifje
Rico! Wat een verhelderende gesprek! Ik bedank je enorm voor je gouden adviezen, inzichten en voorspellingen! Ik voel mij opgelucht ??! Wij gaan elkaar zeker weer spreken! Ik stuur jou net als jij dat bij gaat doen heel veel liefde en positieve energie ??! Ik raad Rico zeker aan het is een persoon dat met oprecht alles goed aanvoelt en doorziet!

Zon

img
131
Medium Melinda
Veronica, ben blij dat ik je heb kunnen spreken. Dit keer voor mijn zoon. Fijn dat je in alle rust op de situatie in gaat voelen en je daarna een ritueel op de situatie gaat doen. Mij heb je nu al rust gegeven. Ik heb weer vertrouwen in deze “zakelijke” situatie waar mijn kind zijn eigen weg in zal vinden. Lieverd jij bent uniek! Liefs Peggy

Peggy

img
254
Medium Gabriella
Waneer kom
Je weer online ?

Anoniem

img
209
TopMedium Tim
zoals beloofd schrijf ik u een bericht wat vanuit mijn hart komt.

je hebt mijn zwarte magie op de juiste manier verwijderd en op een professionele manier. ik ben je hier dankbaar bij. dankjewel vanuit t diepste in me. je sessies zijn ook heel helder en duidelijK!!!!

cindy

cindy

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Ik had een afspraak om 12 uur met jou, en je bent bezet jammer!

img
230
Medium Tasja
Dank je wel Tasja voor je goede en heldere uitleg die je elke keer geeft.
Je bent heel precies en weet gedetailleerde uiteg te geven. Elk consult opnieuw.

A.

img
194
Lisalonn
Dank je wel voor je info lieverd ben heel tevreden je zit goed jammer dat de lijn verbroken werd ga je zeker terug bellen ????

Elly

img
213
TOP Medium Fee
Een goed en fijn gesprek met duidelijke antwoorden

Monica

img
105
Sammy
6 maanden later en precies wat je zei is gebeurd.

Anoniem

img
129
Norah
Heel fijn gesprek gehad. Norah heeft veel rake en specifieke dingen genoemd en adviezen gegeven waarmee ik verder kan. Bedankt Norah!

Anoniem

img
141
Geboren TopMedium Louisa
Wow, wat is deze vrouw goed! Louisa vertelde allerlei concrete details die ze absoluut niet kan weten, zelfs woonplaatsen. Ongelooflijk goed!

anoniem

img
226
Medium Marjolijn
Hoi Marjolijn bedankt voor je mooie en duidelijke reading die ik van je gehad heb.Ben veel wijzer geworden,ga nu mijn eigen pad volgen wat je mij ook aangeraden hebt.

veel liefs monique H.

Monique H.

img
266
Bekend Medium Maan
Zo fijn om je spreken Maan! Iedere keer weer trek je mijn energie de juiste richting op. Als ik het even niet meer weet of soms een paniek ervaar. Dan pak jij de juiste snaar op. Ik ben altijd blij om je te spreken. Ik ga er van genieten wat er op me afkomt. Het voelt zo goed en fijn. En ja ik kies voor mezelf voor de volle honderd procent…..eindelijk. Dank je wel??

Mariëtte

img
110
Medium MAAS bekend van TV
Blokkade weg laten halen bij Maas ik ben zo opgelucht alles verloopt hoe het moet verlopen ik zal jou never nooit vergeten.

Wim

img
121
Sibel
SIBEL kom pleaaaaase online!

Anoniem

img
131
Medium Melinda
Hi Veronica wanneer ben je online ik zou nog dingen met je blokkeren maar toen ik belde was jr op rood hopen dat je er morgen ochtend bent

Madame

img
122
Gaybi
Lieve Gaybi, verbinding was gebroken tijdens onze gesprek. Ik wil je nog graag bedanken voor het fijne gesprek. Het heeft me goed gedaan. Ik wens je hele fijne feestdagen en een gelukkig gezond 2022! Veel liefs van mij.

img
209
TopMedium Tim
IK HOU VAN JOU TIM!!!!!!!!! JE BENT EEN HELD,MAGIE, EEN PRACHTMENS!!!!!!!! LOVE U!!!!

Amali

img
231
Medium Paragnost Gerard
Super lieve Man alles wat je voorspel komt uit een echte aanrader voor een ieder
Spreek je gauw weer
Iedere keer weer wat je voorspeld komt uit.
Je bent een goed mens Gerard.
Kusjes en knuffel van mij

Marina

img
225
Unlu Hoca Medyum Asli
Merhabalar,

Burdan asli hocama çok tessekur ediyorum bana çok faydasi oldu.Tecrübeli ve bendeki sikintilarimi dua ve rituel yaparak cözdü.Kendimi daha iyi hissediyorum sayesinde.uzerimden buyuk bir yuk kalkti.

Dilan K.

Dilan

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Wat goed dat ik je op de valreep nog heb kunnen spreken! Je bent er even niet had je aangegeven, dat je van 16 t/m 19 december even weg zal zijn, dus ik kan je pas daarna een update geven over mijn situatie. Ik ga je missen Tira, maar ik hoop echt dat je even lekker ook tot rust kan komen (ik weet dat je niet voor je rust gaat maar toch)! Je doet zoveel voor je klanten, en geloof me, dat waarderen we enorm (als ik even zo vrij mag zijn om namens iedereen te spreken).

M.N.

img
189
Een van onze meest populaire mediums Mara
Hoi Mara jammer dat ik je niet meer te pakken krijg .Ik wilde zeggen bedankt voor de gesprekken.Ik heb er veel aan gehad.Ik heb R zijn telefoonnummer verwijderd.Ik ga verder in mijn leven zonder hem.Ik heb dit besloten om rust te krijgen.Misschien spreek ik je ooit nog.Warme Groet

Deborah

img
231
Medium Paragnost Gerard
Dankje wel Gerard om mij door een zware tijd te helpen. Je hebt me weer op het goede pad gezet. Ben je daar altijd dankbaar voor. Je ben een mens met een groot hart.

Patrick

img
126
Sita
Wat een top paragnost en prachtig persoon. Ik bel al jaren naar sita. Kort en krachtig, niet iemand die je lang laat wachten. Ze is zuiver en eerlijk in wat ze zegt en doorkrijgt en het klopt elke keer weer. Haar adviezen zijn goud voor mij. Ze heeft mij door zoveel moeilijke momenten heen kunnen navigeren met haar heldere berichten en brengt mij elke keer terug naar mezelf en in m’n kracht, waardoor uitdagingen echt oplossen. Ze zegt het gewoon zoals het is, daar heb je het meest aan. Dank je wel Sita, ik waardeer je enorm ?? Ik raad haar zeker aan iedereen aan!

R

img
184
Romy
Bel Romy 184 ,als je geen onzin wilt horen. Romy is ZO goed ,zij verteld geen onzin aan jou zoals menige dat wel doen.betrouwbaar zonder larie koek ! Je bent fantastisch .dank voor je consult. Het is je kosten waard om Romy 184 te bellen .je krijgt er totaal geen spijt van . Anoniem

Anoniem

img
268
Medium Donna
Lieve, lieve Mike, wat ben je een bijzondere man, jou lieve stem, en liefdevolle energie hebben mij geholpen weer positief te zijn en dingen op een andere manier te bekijken. In jou sessie nam je me mee om te focussen op wat ik echt wilde met de specifieke persoon waar ik vragen over had, en daarbij begeleide je me om het beter tussen hem en mij te maken. Daarnaast jou begrip die je voor me had en geduld vond ik zo fijn. Je gaf me erg veel liefde en energie dat de zorgen deed heelen, en me de zonlicht in me liet schijnen. Naast jou fijne consult ben je een aangename man om mee te praten, ook wij hebben samen z'n goede klik en vibes, dat we best veel dingen met elkaar ook in gemeen hebben. Dat maakt het voor mij dat je een topper bent om mee te praten. Persoonlijk als we elkaar zouden kennen, waren we zo maatjes van elkaar geweest, z'n goede klik hebben we wel. Je gaat sowiezo vaker van mij horen. Mike je bent de beste.

André

img
190
Martina
Martina geeft een snelle en zuivere Reading. Ze blijft heel constant in haar leggingen. Ze ziet de komende tijd veel veranderingen voor mij die positief uitpakken.
Ik laat weer van me horen als deze veranderingen hebben plaatsgevonden. Ze ziet een ontmoeting en berichten mij kant uitkomen. Dank je wel weer!

Mariëtte

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Gerda is zo goed! Ze voelt alles haarscherp aan en ziet ook hoe de situatie is en hoe de toekomst gaat worden. Ze weet alles! Ze kan vertellen hoe een ander is en wat zijn gedachten zijn. Ze heeft me heel goed advies gegeven, zonder haar zou ik het niet weten.

Anoniem

img
172
Floor
Super mooi consult gehad met Floor. met veel advies waar ik zeker mee aan de slag mee ga. Zat met veel twijfel en na dit gesprek voel ik me weer helemaal positief. Ik zal haar zeker weer bellen! Dankjewel lieverd ????

K

img
122
Gaybi
Hey ik wil Gaybe zij is super ik wil haar terug waar is zij ik heb haar dringend nodig aub geef antwoird

Dennis

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Hallo Tira,
Heb je net vanaf 00:00 uur een paar maal getracht te bellen maar helaas 2 andere waren me net voor.
Je bent jammer genoeg erg populair en daardoor moeilijk te pakken te krijgen.
Ik begrijp dat dat men weg van je is.
Heb je nu pas 2x gesproken maar hopelijk volgen er meer gesprekken want je bent echt goed.
Je advies opgevolgd om me met zout water af te spoelen.
Kwam hierna relaxt en goed gemutst op het werk aan.
Dank je wel en tot horens.Ellen

img
237
Paragnost Hendrik
Heel bijzonder ons gesprek, net of ik je al heel lang ken. Heel vertrouwen ook. Je snapte me meteen wat ik vertelde. Ook onze gezamenlijke kippenvel…
Dankbaar dat ik je kon spreken vandaag.
Dank je wel tot snel XXX

Mariëtte

img
184
Romy
Lieve zuivere prachtige parel ROMY box184.??je bent echt een parel op deze lijn ,wederom klopte alles weer. Ik ben zo blij dat jij eerlijk oprecht vooral zuiver in jou werk bent na een klant toe ! Eindelijk kwam jou waarheid uit .Mijn hartelijk dank lieve Romy .warme groet van deze lichtwerker liefde en licht ???wat voelen wij elkaar goed aan ????

Rosita

Review
Box 141 Louise.
Wat een topper! Dank je wel voor je mooie consult. Je wist alles te vertellen over overleden personen in details...heel fijn. Je ziet mij over ruim ander halve week samen komen (elkaar zien) met mijn twin. Ook het gevoel naar elkaar wist je heel goed te benoemen.
Ook de boodschappen van overleden personen heel fijn deze te mogen horen. Ik laat van me weten hoe en wat er uit is gekomen de komende tijd.
Liefs ??Mariëtte

Mariëtte

img
209
TopMedium Tim
Je bent een topper Tim, dankuwel zeer voor al u luisterend oor. Ik waardeer het.
Letterlijk en figuurlijk een TOPMEDIUM

hartelijke groeten Anita

Anita

img
135
Safoera
Kanjerrrrr! Ik wil echt zeggen nogmaals je bent de beste. Eerlijk en oprecht! Alles komt uit. Je oprechtheid en je hulp is zoveel waard echt wat. Je inzichten en geduld zijn Wauw. Hoop dat mijn revieuw geplaatst wordt want je bent de best. Xxx angel

Angel

img
142
Melani
Hallo , Melani Box : 142 ? ??

Allereerst met prachtige Complimenten ,
Je helpt mij en mijn Gezin heelgoed met alles , Nu nog steeds , als vaste klant ,
zoals met de Blokkades , Rituelen en Krachtige Energie , Positief naar wensen ,
Lieve Melani , Je bent echt een top Medium,
Ondanks dat iedereen mijn verhaal leest op dit Helderziende , Medium Website , zonder twijfels ! Zodra na het gesprekken ,
met rituelen krachtige energie , voelt ik ,
en mijn Gezin zo positief rust gevoel
alsvast Bedankt Melani ,
Ik blijft je altijd Bellen als vaste Medium Klant
MVG : Reshma & Gezin . ? ?? ??


Reshma ???

img
110
Medium MAAS bekend van TV

Meneer, ik had nooit meer gedacht dat uw voorspelling zou uitkomen. Maar het is toch gebeurd al is het 2 maanden later. Ben dankbaar dat ik dit mag meemaken. Uw meditaties voor mij hebben echt een positief resultaat gebracht. Dank u wel meneer Maas, ik bel alleen nog maar naar u, u bent een super medium Liefs Caroline

Caroline

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Gerda voelt goed aan! Ze weet alles exact te vertellen over belangrijke personen in je leven en wat er komen gaat. Alles klopt wat ze zegt. Ze voelt de gevoelens aan van mij en anderen. Ook kan ze de toekomst voorspellen. Een erg fijne reading!

Anoniem

img
266
Bekend Medium Maan
Ik snap niet waarom de reviews niet geplaatst worden , maar ik waardeer de hulp en vooral gelijk die ze heeft bij mij .
Ik zou het op prijs stellen dat de reviews geplaatst worden tot slot wordt dit gedaan omdat ze het verdienen en wij er ook moeite voor doen om deze mensen te bellen. Allesinds bij mij nogmaals gelijk en dank voor alles!

Jessica

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Ik hou van deze vrouw!
Ze geeft wijze advies en is eerlijk!
Ze is er altijd voor me wanneer ik haar nodig heb! ??

Irakeesje

img
122
Gaybi
Gaybi, zo fijn dat ik je wederom hoor. Ook dat je me na haast 3 maanden nog herkende ook mijn verhaal. Je brengt me iedere x tot rust en geeft letterlijk aan hoe hij/zij zich voelt en er in de situatie in staat. Ook dat dit voorbestemd is voor mij. Je blijft bij je voorspellingen. Er is al veel uitgekomen nu het vervolg nog. Op naar de toekomst want die is ongelooflijk mooi. Alleen geduld is soms nog pittig voor mij en het gedrag soms onbegrijpelijk van de andere partij. Heel fijn dat je het helemaal uitlegt zijn gedrag zodat ik niet onzeker hoef te zijn. Je bent mijn steun en geeft me een duw om het positief en met smachtend hart in de situatie te staan. Dank vanuit mijn hart zo dankbaar voor jouw steun woorden en jouw unieke Gave. Meer dan duizend sterren waard. !!!

Natasja

img
264
Medium Margriet
Medium Margriet box 264 Snel consult, mooie legging met heel veel uitleg! En het klopt wat je vertelde.
Heel blij mee dank je wel X

Mariëtte

img
141
Geboren TopMedium Louisa
Waauw wat kun jij goed invoelen!
Super dank je wel.
Al bel ik je twee keer per dag niks is jou te veel.
Thanks XXX

Mariëtte

img
222
Medium Mieke
Lieve Mieke je hebt me een jaar lang bij gestaan en je bleef continue bij je verhaal zelfs de contact die ik zou krijgen van mijn ex en de manier hoe, is gewoonweg uitgekomen. Jij bent mijn vriendin mijn steun aan de lijn. Ik verwacht nog de voorspellingen uit te komen want jij bent niet normaal goed en altijd gelijk tot nu toe. Ik blijf je bellen. THANKS knuffel Biba

Biba

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Ik zag het profiel van Tira op deze website en iets trok mij naar haar toe. Het heeft even geduurd voordat ik haar uiteindelijk te pakken kreeg. En sinds die tijd is in hele korte tijd het leven van enkele familieleden, vrienden en mijzelf drastisch veranderd. Tira is echt niet zomaar een medium. Niet alleen kan zij ijzersterke leggingen/readings doen, als er iets is waarmee ze jou kan helpen zal ze dat ook doen. Als ze je niet kan helpen, zal ze dat ook heel eerlijk meteen aangeven. Zij is to the point, zal geen woorden uit je proberen te halen (dat is immers haar werk), ze is bizar goed gewoon. Gedetailleerd, zoals ik dat nog nooit heb meegemaakt (en geloof me, heb inmiddels best wat mediums versleten). Woorden schieten tekort om haar te beschrijven, je moet haar meemaken om erachter te komen. Tira, je bent echt waar het beste wat me ooit is overkomen en ik zal je altijd, altijd dankbaar blijven. Ik hoop en bid elke dag voor je dat je alles krijgt wat je verdient. En het mooiste van alles is dat wij ook zo goed met je kunnen opschieten, de warmte en het vertrouwen dat je geeft zijn de kersen op de taart. Dankjewel Tira, voor je werk, geduld, dankjewel voor alles gewoon. Je hebt letterlijk ons gered!

N

img
135
Safoera
Ik ben dol op je. Je bent te gek.
Mijn topper

A…

img
266
Bekend Medium Maan
Jeetje Maan! Wat ben jij goed zeg.. Paar dagen geleden gesproken en nu al zoveel gezien wat je hebt gezegd! Je bent echt een lief en warm persoon waardoor het gesprek altijd makkelijk.. ik wil je nogmaals bedanken en zal je zeker even een update geven over hoe en wat. DANKJE! XOXO

K

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Een hele fijne persoonlijkheid!! Erg goed als medium. Goede voorspellingen! Kan echt in detail vertellen. Top medium!!

Anita

img
161
Medium Sylvia
Top medium top vrouw!

S

img
190
Martina
Lieve Martina we kennen elkaar nu al een tijdje geen vraag is te gek en geen belletje is teveel altijd eerlijk oprecht en zuiver de dingen die je zegt duren nooit lang voordat ze uitkomen en ik bel altijd terug om je dit te laten weten je hebt een goed hart en zuiver wilt altijd helpen en meedenken tot nu toe zat je er nooit naast bedankt voor al jou readings tot nu toe we spreken elkaar snel tot later x

img
126
Sita
voor het eerst Sita gebeld... maar zo second to point. Heel precies wist ze mijn blokkade mijn verleden te beschrijven.. ga je heel snel weer bellen..!! dank voor je consult en eerlijkheid nu kan ik eindelijk loslaten

R..

img
126
Sita
Al jaren bel ik je... nooit zit je naast je geeft me gerust je bent als een therapie voor me je stem zo zuiver zo rustgevend. meedenkend als het hard is kan je hard zijn als het maar de waarheid is daarvoor ben je bij Sita op het juiste adres..!! ze is eerlijk oprecht meelevend meedenkend soms duurt een gesprek 5 minuten soms 1 uur maar eerlijkheid inzichtvol is dit het juiste adres

trees

Review
Medium MIJNTJE . Je bent een topper. Je bent een warme lieve vrouw die heel helder alles kan verwoorden en uitleggen. Het klopt iedere keer weer wat je zegt. Je begrijpt en ziet de dingen heel helder. Dankjewel.
Je staat alleen niet tussen de lijst met mediums. Vandaar dat ik het op deze manier schrijf.

Renate

img
251
Helderziend Medium Lorena
Lieve vrouw

Ze geeft rust en is snel to the point

Erg fijn gesprek gehad

bel haar vaker

Grtz Berry

Berry

img
221
Medium Enda
Ze is heel goed en der Luku's kloppen.
Zij is heel vriendelijk en eerlijk.
Bedankt daarvoor hopelijk kom je weer snel online.

Bossie anga brassa xx Trees

Trees

img
184
Romy
Hoi Romy ,weer de spijker op zijn kop ??alles klopt alles een puzzel over mijn familie lid.het is erg fijn hoe jij je consult geeft , hoe goed wij elkaar ook aanvoelen in ons consult .zoals jij weet ik ben zelf een lichtwerker waarin mijn werk op hoog niveau staat.ik zou ieder een echt aanraden om jou eens te bellen voor een consult .uit mijn eigen ervaring ,je bent oppie toppie .verkoopt geen onzin ,heb hiervoor erg respect voor.verteld niets meer of minder wat iemand graag misschien wilt horen.wat ik zo prachtig vindt,aan jou en aan mijn zelf ,dat we elkaar zo goed kunnen aanvoelen ??Romy je bent en blijft een geweldig persoon met een mooie gave die jij bezit .warme groet Rosita ?

Rosita

img
202
Medium Danique
Ongelooflijk goed een meester medium. Meteen pakte je de energie op en zonder ondervragen gelijk antwoord en geruststellen. Je bent een engel op aarde die echt mensen helpt. Ben je ongelooflijk dankbaar voor alle woorden kracht die je uitsprekeekt en zonder twijfel achter je vooruitzichten staat. Dat Ik ook echt in je geloof je hebt me vertrouwen en kracht gegeven om het positief te zien. Heel veel liefs Natas

Natas

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Gerda is een heel fijn persoon om mee te praten. Stelt je gerust maar zegt ook de waarheid. ik raad haar iedereen aan!! Bedankt voor alles

Ai

img
266
Bekend Medium Maan
Lieve Maan,

Net een heel fijn gesprek met je gehad. Ik herkende veel dingen wat je mij vertelde en tegelijkertijd gaf je mij ook nieuwe inzichten. Ik zal met je advies aan de slag gaan en ik wil je nogmaals bedanken voor het fijne gesprek ?.

Rosalie

img
266
Bekend Medium Maan
Dank je wel Maan ik heb je nu al een paar keer gebeld je kan me steeds vertrouwen geven en het gene je zegt komt ook uit
Weet tijd kennen ze niet hier boven
Maar je zit er wel Bonk op.
Een echte aanrader als je inzichten wil krijgen.
Dank je wel Maan ??

A

img
225
Unlu Hoca Medyum Asli
Sevgili asli hocam,
Iyikisi sizi tanimissim bana baya faydaniz dokundu
1 ay lik seanstan sonra kendime geldim ve sayenizde toparlandim
islerim hep açildi ve rahat uyuyorum artik
dualarinizi benden eksik etmeyin.

Hatice D.

img
153
Angel Energetisch Healer
Klopt wat je zei

img
122
Gaybi
Hey Gaby, wanneer kom je weer online? Kus

Saar

img
212
Medium Paulina
Beste Paulina, zojuist met jou gesproken. Helaas ben ik door de minuten heen. Ik wil je oprecht bedanken voor de consult. Ik zal er 100% er wat mee gaan doen. Als het zover is neem ik zeker contact met je en laat ik je weten. Nogmaals oprecht bedankt je zegt heel lief mijn gudu het gaat goedkomen. Ik zal dat ook positief op me nemen en in Geloven. Dank en een fijne gezegende avond en nachtrust. Liefst van mij.

img
198
Elena
Elena Topper,
Kan je aub vandaag 10:30 online voor mij
Groet,
Rochana

Rochana

img
258
Medium Raymond
Jij bent goed zeg

img
210
Medium Gemma
Precies zoals Gemma stelt "haar"" voorspellingen komen uit, is niets te veel gezegd, prettig om mee te spreken, vult niets in, geen kinderachtige adviezen of jezelf niet kunt denken, in korte tijd compleet consult, waar je wat aanhebt, vanuit de kaarten. Een topper en aanrader, probeer het zelf!

AK

img
115
Sjamanistische Tara
Niet alleen kaarten lezen maar goeie tips /advies Wat je goed kan gebruiken om verder tegaan

img
105
Sammy
Sammy heeft voor mij koffiedik gekeken, alles klopt wat het verleden betreft. Daarom twijfel ik ook niet aan jou dat de toekomstvoorspellingen uitkomen. Zelfs zijn 1e 2 letters kwamen erin voor in de koffie. Ik hoop dat m'n 2 wensen uitkomen. Binnen 4 weken hoor je mij weer Sammy, om te vertellen dat het is uitgekomen ;-) xxx

Lisa

img
591
Tira
Wat een reading!! Helemaal top. Je wist alles te benoemen, Data, brrr gewoon niet "normaal". Zonder voorkennis, je zag gewoon alles, alles. Wat een topreading. Dank je wel!

Poppie

img
109
Gerda Ziener en begaafd Medium
Mijn ervaring met Gerda Ziener is gewoon Top.
Alles wat zij zegt komt uit.
Gerda is een echte aanrader, je zal geen spijt krijgen om haar te kiezen voor een consult.
Gerda bedankt voor je readings en tot gauw weer ???

Bas

img
153
Angel Energetisch Healer
ze is top!!!!

sandra

img
189
Een van onze meest populaire mediums Mara
Zij is zo meelevend, gevat en warm.

T

img
172
Floor
Zo'n fijn consult gehad van Floor vorige week, jeetje wat zit zij er bovenop. En ik hoefde eigenlijk niets te vertellen. Ga haar zeker weer bellen, want wat ze me voorspelde, gebeurde gisteren al! Na alle teleurstellingen die ik op een andere lijn al had gehad, nu eindelijk iemand waar ik een goed gevoel bij heb. Zuiver en eerlijk!!

img
184
Romy
Hoi Hoi lieve Romy ,dankjewel voor je mooie reading wederom ??mijn kennisen /vrienden vinden jou ook heel bizar hoe jij alles aanvoelt. Ik en hun vinden jou helemaal geweldig op dit lijn ! Liefs Rosita ?tot horens weer !!

Rosita

img
231
Medium Paragnost Gerard
Ik ben nogsteeds dankbaar, dat jij mij had geholpen in januari. Met het weghalen van mij verdriet.

dankbaarheid

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Jezus wat ben jij f@cking goed. Gewoon mind exploding. Ik weet dat je gek van mij wordt, maar seriously verlaat mij niet. Je ziet in detail alles, tijdstippen kloppen, dagen kloppen die je aangeeft. Ik hoef je niets te vertellen en je ziet alles incl. Lichamelijke klachten. Je staat er ook echt voor ons (mieke en R) oprecht.

img
105
Sammy
Koffiedik lezing gedaan bij mevrouw en alles is uitgekomen behalve nog één ding. Zij had het ook aangegeven dat het pas later zou gebeuren.

img
256
Medium Anissa
Burhan hocama geçmisle olan takintimdan ötürü aradim çok güzel bakimlar yapiyor . Hayata bakis açimi degistirdi , ufkumu açan benim içimdeki huzuru çikaran beni geçmisten kurtaran , simdiki ana odaklanabilmem .. hepsi için Burhan hocama borçluyum . Asamayacagimi hep böyle devam edip ben orada takili kalacagimi sandigim seylerden kurtuldum . Bu his paha biçilemez . Hayatima güzel dokunuslar yaptiginiz için tesekkürler Iyi ki varsiniz Burhan Hocam bakim seanslariniz bana iyi geldi.

Fatma

img
217
Medium Myra
Lieve myra
wat ben ik blij dat ik jou heb mogen ontmoeten op de lijn , zo direct en je wijze woorden echt super blij met jou als mijn steun en toeverlaat
ook dat je meteen mijn vriendin voelde en ik een traan moest laten in alles stel je me gerust , ook al ben ik soms wat bijdehand en eigenwijs samen met jou kom ik er wel doorheen
een dikke knuffel en kuszzzzzzzzz Mona (C)

Mona

img
191
BekendMedium van Tv Tira
Jij bent van de daden.. je laat echt zien wat je kan. Je bent echt een topper. Verleden heden niets is vreemd voor je. Je weet waar je het over hebt. Je bent er echt voor ons. Vooral voor Mieke en ik R. Verlaat ons niet :)

R.

img
202
Medium Danique
heel lief en geeft je rust hoop dat klo pt

Review
Antal eerlijk direct en lief zeker een aanrader!

Antal

img
162
Unlu Hoca Medyum Leyla
Degil 5 degil 10 yildiz sonsuz yildizlar hakeden benim pirlanta yürekli leyla Hocamsin.. Yüreginin güzelligi insanligin benim yüregimde öyle yer etmiski bunu ancak elini kalbine koydugunda hissedersin çünkü ben oradayim leyla ablacim seni çok çok seven papatyan ???

Papatya

img
231
Medium Paragnost Gerard
Ik vind het altijd fijn om met jouw te praten.

Neo

img
227
Medium Audra
Moeder mijn lieve moeder . Ik heb u gebeld uit grond van me hart u bent een topper u verdiend meer dan 5 sterren u verdiend er honderd moge God u zegenen en behoeden ik ben u zo dankbaar voor alles wat u voor mij heeft gedaan het kost heel veel tijd en energie maar ik weet dat God over ons zal waken en geen enkele kwade er tussen zal komen . Ik wil u weer benadrukken dat u een topper bent hartstikke bedankt voor alles wat u voor mij doet ????????. Bossie anga brassa xx D.

Madame D

img
169
Medium Merel
Je bent geweldig Merel. Zeer aangenaam gesprek weer zo als altijd. Jij bent mijn topper, mijn vriendin, mijn choach, mijn terapeut, eigenlijk van alles. Blij dat ik jou in mijn leven heb. Zeker een aanrader voor iedereen. Tot morgen weer.

N.

img
184
Romy
Beste Mevrouw Romy,u Reviews te lezen heeft mij de kracht gegeven u te bellen op dit lijn van Mastermedium.nl.vele antwoorden heb ik gekregen dan zij u.Reviews over u ,eerlijkheid zuiverheid liegen niet erom,hoe goed u bent ,kan mij hierbij aansluiten. verschillende gesproken op anderen lijnen en op dit lijn .nergens zo zuiver eerlijk een reading onder vonden als bij u .hartelijk dank tot horens weer .

Anoniem

img
144
Nox
Lieve lieve lieve Nox ik wil je hartelijk dank voor al je hulp je bent een topper je hebt dan magie lijnen bij ons verwijderd ik ben zo blij dat je d'r bent ik zal je mijn hele leven dankbaar zijn alle sessies die je voor mij en mijn familie hebt gedaan hebben was het waard ik heb je aanbevolen aan anderen en dat zal ik ook zeker blijven doen en als er wat is ben jij de eerste die ik bel met vriendelijke groet en dank

Veronica

img
138
Paragnost Antal
Beste Antal,
Ik heb jou gebeld met een brandende vraag. Jij hebt mij verteld hoe dat zou gaan verlopen, met exacte datum. Jouw voorspelling is uitgekomen! Jij hebt mij de tijd voorafgaand rust kunnen geven en daar ben ik jou dankbaar voor. Thank you so mutch!

L....

img
113
Medium Niene
Lieve Sando,

Rust zacht en bedankt voor je eerlijkheid en oprechte antwoorden.

M

M

img
113
Medium Niene
Lieve Sando.. u heeft mij geholpen in zware tijden. U heeft mij bijgestaan. Alles wat u mij heeft verteld is uitgekomen. We hadden in 1 jaar tijd toch een goede band opgebouwd. We zouden elkaar spreken in September. Helaas dat Mastermedium een hele goede collega/medewerker heeft verloren. Rest mij te zeggen.. rust zacht lieve Sando.

R.

img
256
Medium Anissa
Sevgili burhan hocam sizinle tanistigima çok mutluyum insana huzur ve güven veriyorsunuz çok güzel tarot ve yildiznameye bakiyorsunuz dediklenizde hep dogru umarim bu siteden baska yere gitmessiniz. Sizin gibi dürüst hocalara ihtiyaç vardir bakiminiza ayrica hayran kaldim.Çok tessekkür ediyorum size.Bundan sonra hep sizi arayacagim.

Derya

img
230
Medium Tasja
Tasja voelt situaties en personen heel zuiver aan!

Anoniem

img
141
Geboren TopMedium Louisa
Lieve Louisa
Erg blij dat ik per toeval bij je terecht ben gekomen
zeer correct en recht door zee
ook bied ze mij veel steun als ik het even zelf niet meer weet , geeft ze me correcte adviezen waardoor ik weer op fleur en me krachtiger voel
heel veel liefs en dikke kusszzzzzz

chantal

img
113
Medium Niene
Jeetje wat moet ik zonder u , je goede adviezen altijd correct en een zeer warmhartig mens

heel veel sterkte voor de nabestaande wat zal dit een gemis zijn
rust zacht lieve Sando heel veel liefs en een warme knuffel xxx

chantal

img
113
Medium Niene
Wat een zwaar verlies. U was een fijne man die heel veel juist had.. Rust zacht lieve Stando..gecondoleerd aan de familie, kennissen vrienden en een ieder die hem heeft gesproken.

S.

img
172
Floor
Ik bel nu al 2 jaar met Floor! Ze is lief en heel geduldig! Alles wat ze zegt, is bij mij uitgekomen! En ze geeft ook goede adviezen en tips mee! Ze is heel zeker van haar zaak! En ze zegt de mindere leuke dingen ook! Ze is heel eerlijk! Ik bel alleen nog maar met Floor!

Daniëlle

img
184
Romy
Dank Romy Box 184 , voor je eerlijkheid /vertrouwen.ik heb vele gesproken waar ik mijn ?? bij had .inderdaad je bent echt een aanrader op dit lijn zoals vele in hun recatie's hebben aangegeven. heb vele gesproken ,die mij uren in de wacht zetten of uren lang tijd rekken in een gesprek . de min tikken door . jij komt gelijk met een verhaal zonder tijd te rekken . ik kan vele bevelen jou te bellen .

Marcel