img
178

Surinaams Medium Nette

Hallo, ik ben Medium Nette, en ik sta klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden met behulp van mijn bijzondere zesde zintuig.

Al sinds mijn jongste jaren ben ik heldervoelend en helderwetend. Wat ik hiermee bedoel, is dat ik me mijn hele leven al bewust ben van de zielen van mensen om mij heen. Ik hoor wat ze niet uitspreken en kan soms gebeurtenissen in de toekomst voorzien. In mijn jeugd vond ik dit natuurlijk best eng, maar dankzij de begeleiding van mijn oude oma, die mij niet alleen de kennis en krachten van Winti bijbracht, maar ook haar gebeden met mij deelde, heb ik mijn gaven kunnen begrijpen en ontwikkelen.

In de afgelopen 50 jaar heb ik door mijn vele contacten en ervaringen mezelf kunnen ontwikkelen tot een expert op verschillende levensgebieden, waaronder:

Relaties: Ik kan je helpen inzicht te krijgen in je relaties, romantische of anderszins, en je begeleiden in het begrijpen van de gevoelens en intenties van anderen.

Liefde: Liefde kan soms ingewikkeld zijn. Ik bied inzicht en begeleiding om je te helpen de liefde in je leven te begrijpen en te verbeteren.

Zielsverwanten en tweelingzielen: Als je vragen hebt over zielsverwanten of tweelingzielen, kan ik je helpen deze bijzondere connecties te begrijpen.

Toekomst: Of het nu gaat om werk, carrière of persoonlijke ontwikkeling, ik kan je inzicht geven in wat de toekomst voor jou in petto heeft.

Familie: Familierelaties zijn vaak complex. Ik kan je begeleiden bij het begrijpen van familieproblemen en het vinden van oplossingen.

Financiën: Geldzaken kunnen zorgen voor stress. Ik kan je helpen bij het nemen van financiële beslissingen en het plannen van je financiële toekomst.

Daarnaast, vanuit mijn culturele achtergrond, ben ik bekend met de rituelen omtrent zwarte, witte en rode magie. Ik kan mensen helpen bij het verwijderen van vloeken, bescherming bieden tegen negatieve energie en de duistere krachten van Zuid-Amerikaanse Voodoo aanpakken, met name de sterke Haïtiaanse variant.

Ik sta voor diepgaande contacten en open communicatie. Mijn doel is om eerlijke en duidelijke antwoorden te geven op eerlijke en duidelijke vragen. Ik waardeer het vertrouwen dat je in mij stelt en behandel al je vragen met zorg en respect.

Aarzel niet om contact met me op te nemen. Je kunt me bellen voor een persoonlijk consult of start een chatgesprek als dat jouw voorkeur heeft. Ik kijk ernaar uit om je te helpen op jouw levenspad en je te voorzien van de inzichten die je nodig hebt.

Groetjes,

Surinaamse Nette
BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login