img
168

Larena

Welkom bij mijn "spirituele online praktijk". Ik ben Larena, een erkend Medium/Paragnost met ruim twintig jaar ervaring in het spirituele domein. Mijn heldervoelende en helderziende gaven stellen me in staat om mensen te begeleiden en ondersteunen op hun spirituele reis.

Ik bied een breed scala aan diensten aan, waaronder:

Spirituele coaching: Als spiritueel coach help ik je om meer inzicht te krijgen in jezelf en je spirituele pad. Samen kunnen we werken aan het ontwikkelen van je intuïtie en het verkennen van spirituele groei.

Dating- en relatiecoaching: Relaties kunnen complex zijn, en ik ben hier om je te begeleiden bij het begrijpen van je relaties, het vinden van liefde en het oplossen van conflicten.

NLP-coaching: Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een krachtig instrument voor persoonlijke groei en verandering. Ik kan je helpen om NLP-principes toe te passen voor positieve transformatie.

Loopbaancoaching: Loopbaancoaching kan je helpen bij het ontdekken van je passies en het vinden van de juiste carrièrerichting.

Emotionele genezing: Als je worstelt met emotionele pijn of trauma, kan ik je begeleiden bij het genezingsproces en het herstel van innerlijke balans.

Energiegeneeskunde: Energiegeneeskunde omvat technieken om de energiestroom in je lichaam te herstellen en blokkades op te heffen. Dit kan helpen bij het verlichten van fysieke en emotionele klachten.

Vibrerende energieheling: Met behulp van vibrerende energieheling kan ik positieve energie in je leven brengen en je ondersteunen bij je welzijn.

Genezing van het lichaam door Energetische stimulans: Energetische stimulans kan helpen bij het herstel van je lichaam en het verlichten van fysieke klachten.

Spirituele bescherming: Ik kan je leren hoe je jezelf kunt beschermen tegen negatieve energieën en spirituele invloeden.

Vibratiebehandelingen: Door vibratiebehandelingen kan ik je helpen om in harmonie te komen met positieve vibraties en frequenties.

Geestkracht en verbeelding als medicijn: De kracht van de geest en verbeelding kan een belangrijke rol spelen in genezing en welzijn.

Ik sta ook open voor contact met overledenen en ben beschikbaar voor het beantwoorden van toekomstgerichte en andere vragen die je hebt.

Mijn doel is om je te ondersteunen en te begeleiden op je spirituele reis, ongeacht welke uitdagingen je tegenkomt. Met liefde en compassie bied ik mijn diensten aan om je te helpen bij het bereiken van balans en welzijn.

Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt of als je mijn begeleiding wilt inroepen. Samen kunnen we werken aan het verwezenlijken van je spirituele doelen.

Met liefde en licht,

Larena
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login