img
224

Medium Amanda

Hallo ik ben Amanda! Al jaren een veel geraadpleegd en daarmee ervaren medium!

Zit je ergens mee, of wil je gewoon wat weten over wat ik voor je zie en voel voor de komende tijd? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je mag me alles vragen. Via de telefoon of middels een chat! Want ook via de chat kunnen we vlot contact hebben en kan ik snel op jou en je situatie invoelen en antwoord geven.

Ik stem mijzelf in alle contacten af op jou energie en krijg dan beelden en antwoorden door. Ik maak indien gewenst ook gebruik van tarotkaarten en van mijn pendel, deze kunnen ons helpen de juiste richting te vinden, of ons op weg helpen de communicatie op gang te krijgen en te zorgen dat bij een gesloten persoonlijkheid ook de barrières en angst wordt weggenomen en u weer durft te communiceren en uw energie weer vrij te laten!

Ik hoop snel wat van je te horen, want ik heb nogal wat te vertellen en te delen met je;)!

Groet en veel liefs Amanda

#medium, #paragnost, #helderzienden, #lenormand, #tarot, #horoscoop, #tweelingziel, #geneeswijze, #healing, #onlineadvies, #advies, #onlinecontact, #contact, #bellen, #chatten #puurmedium, #puur, #dromen, #verklaren, #oprechte, #voorspellingen, #tweelingzielen, #twijfel, #eenzaam, #luisteren
NL0909-084190cpm
BE0907 37044150cpm
BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login