Wat is een paragnost?

Een paragnost is iemand die in staat is om door paranormale gaven dingen waar te nemen die veel andere mensen niet kunnen waarnemen. U kan hierbij denken aan helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, zeg maar alle gevoelens of sensaties die iemand krijgt die geboren is met een hogere ‘helderheid’ of dit heeft kunnen ontwikkelen. Deze heldere waarnemingen kunnen zowel in het hier en nu zijn als in het verleden. Soms heeft een paragnost capaciteiten om beelden of emoties waar te nemen uit uw vorige levens. Afhankelijk van zijn of haar aanpak en stijl kan een paragnost dit met u delen om inzicht te geven. Eventueel kan iemand die paranormaal begaafd is negatieve emoties of belevenissen wegnemen uit uw systeem of mind. Hierdoor zal u meer rust ervaren, beter in balans zijn en het gevoel krijgen het leven weer aan te kunnen.

Bij een antwoord op de vraag ‘wat is een paragnost’ moeten we noemen dat het een soort van ‘paraplubegrip’ is. Het wordt door mensen wel eens verward met begrippen als mediums en helderzienden. In de regel is de betekenis van het woord paragnost dat iemand paranormale gaven heeft. Een gedeelte van mensen met dit soort gaven kiest ervoor om hun medemens te helpen, vaak omdat ze dat ervaren als hun levensmissie. Ze geven niet alleen spirituele hulp aan mensen maar ook aan dieren. Goede beroemde paragnosten kent u vast wel van tv of uit de media. Het mooie is dat sommige van de beste experts uit de top 10 van de paranormale wereld actief zijn bij een spiritueel portaal als Master Medium.

Hoe werkt een paragnost?

Een deskundige paragnost kan optreden als doorgeefluik met geesten of entiteiten van gene zijde zoals overleden dierbaren, demonen of engelen. Daardoor kunnen zij mensen veel waarde bieden bij het verwerken of herstellen van emotionele kwesties, trauma’s of levensvragen. Als een paranormaal begaafd helper in trance is en zich volledig richt op de persoon die hulp verlangt bij een consult, krijgt hij of zij woorden, beelden, symbolen of emoties door. Vaak wordt iemand die hulp wil op terreinen als de liefde, de toekomst, gezondheid of andere gebieden geholpen doordat de paragnost diep kan voelen. De echte, goede, beste, ervaren en betrouwbare paragnosten hebben een ruime gereedschapskist en kunnen alle signalen die ze binnen krijgen goed interpreteren. Middelen die een paranormaal begaafde gebruikt zijn onder andere pendelen, channelen, tarotkaarten leggen, het oproepen van gidsen of engelen, handcontact maken met foto’s of contact leggen met hun heldervoelende handen.

Master Medium is dé online verzamelsite voor paragnosten en helderzienden. Deze specialisten met paranormale gaven gaan net even een stap verder met uw levensvragen, onzekerheden en twijfels waar vrienden of hulpverleners dat niet kunnen.

Paragnost

Een consult met hulp van een betrouwbare erkend paragnost of medium kan veel voor u betekenen. Zorg wel dat u een keuze maakt voor een ervaren en goede paragnost. We raden u aan om in zee te gaan met een portaal met paragnosten van bewezen kwaliteit. Bij een bekend en erkend portaal als Master Medium treft u aanbod van de top 10 van Nederland, met onder andere de beste bekende en beroemde paragnosten. Een zorgvuldig geselecteerde erkend paragnost, soms zelfs bekend van tv, kunt u vinden op een verzamelsite als Master Medium. Dit is dé online verzamelplek voor mediums, paragnosten en helderzienden. Deze specialisten met paranormale gaven geven u antwoord op persoonlijke vragen, onzekerheden en twijfels en helpen u verder waar vrienden of hulpverleners dat niet kunnen.

Door met paragnosten online in contact te komen voor een consult kunt u via internet een expert aan de lijn krijgen. Door middel van een account aanmaken kan u goedkoper dan op andere plekken bellen met het boxnummer van het spiritueel medium dat u zelf kunt kiezen.

Neem nu direct contact op met één van onze Paragnosten

Klik hier voor een overzicht van al onze consulenten.

ALLE CONSULENTEN

BELTEGOED | REVIEWS | CONTACT | ALGEMENE VOORWAARDEN | SITEMAP

Built with siteManager - Powered by Systematix Solutions® - Copyright © 2024 - Agent login